Pattijoen Urheilijat kohtasi tiistai-iltana kotonaan Kiteen Pallon. Puolivälieräsarja oli katkolla ja PattU oli jo ennakkoon päättänyt viedä sarjan puhtaasti kolmella peräkkäisellä voitolla. Kesän tähän mennessä tärkein ottelu oli myös kotijoukkueen onnistunein. Lähestulkoon kaikki niin sisä- kuin ulkopelissäkin onnistui eikä vierasjoukkue Kiteestä ollut tällä kertaa vastusta. Tästä kertovat jaksolukemat 8-0 ja 9-3.

Kotijoukkueen ykköspalkittu Topi Kosonen osoitti vahvoja otteita ulkopelissä ja sisällä mies tahkosi tehot 2+2/5. Myös kakkospalkitun Antti Korhosen tilastot olivat vaikuttavat, 1+4/2. Lisäksi hyvässä kotiutusvireessä oli Marko Pelkonen tehoin 5/2.

Urheilijat koki pienen takaiskun ensimmäisellä jaksolla, kun neljännen vuoroparin lopettavalla Kiteen Juhani Myyryläinen oli onnistua puhkaisemaan takaa läpi. 2. koppari Jyri Suhosen onnistui kuitenkin syöksyä pallo kiinni, mutta samalla mies loukkasi itseään. Hetkeä myöhemmin Suhonen käveli omin avuin pukukoppiin ja hänen tilalleen, kopparin tontille, passitettiin joukkueen ykköskärki Timo Kallio. Polttolinjaan miestä paikkaamaan tuli jokeri Tapio Salo. Varotoimenpiteenä Suhonen päätettiin pitää sivussa toisen jakson ajan. Pelinjohtaja Törmäsen mukaan kyse ei kuitenkaan ole vakavasta vammasta.

PattU siis varmisti välieräpaikan suoralla 3-0 voitolla puolivälieräsarjassa. Ensi viikon tiistaina vastaan asettuu Vimpelin Veto. Ensimmäinen peli pelataan Saarikentällä Vimpelissä ja seuraava kotipelimme on 22.8 Rännärillä.

Ensi viikon tiistain ensimmäiseen välieriin on suunnitteilla fanibussi ja matkan hinta selviää lähipäivinä. Ilmoittautumisohjeet ja muut käytännön järjestelyt ilmoitellaan täällä www-sivuilla ja facebookissa. Seuratkaa ilmoitteluamme ja nautitaan nyt tästä hetkestä. Kaikki on vielä mahdollista tällä joukkueella, joka venyy tiukan paikan tullen.

Tässä vaiheessa kaikille faneille ja yhteistyökumppaneille kiitos kannustuksesta ja tukemisesta.

 

1170650 10151799272179855 706845325 n

Tykkää meistä!

 

banneri veikkaus

Din sundhed er en prioritet for vores online-apotek. http://1apotekonline.com/ Tilbyder billige generiske og mrke medicin online.