Pattijoen Urheilijoiden superpesisottelut jatkuvat tiistaina klo 18.00 Kempeleessä Kiriä vastaan. KeKi voitti seurahistoriansa ensimmäisen superpesisottelunsa sunnuntaina lukkariongelmista kärsivää Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. PattU:n pistepussiin kertyi yksi piste viime viikon ottelusta JymyJusseja vastaan.

 

Onko keltamustien aika jo tuulettaa Topi Kososen johdolla?

Lukkaripeli nousee suureen roolin huomenna. Jääkö Jani Lassila Topi Kososen varjoon?

Kotijoukkueen superpesistaival on käynnistynyt saldolla (1-0-0-6) PattU:n vastaava saldo on (0-0-2-4) Keltamustat on napsineet yhdet pisteet Joensuulta sekä Seinäjoelta, mutta voittosarake odottaa vielä kauden ensimmäistä merkintäänsä.

Kotijoukkueessa suurtaa vastuuta on kantanut PattU-kasvatti Jani Lassila. Hän on joukkueensa lukkari ja on kärkietenijä. (6 tuotua.) Kotiutusvastuuta kantaa niin ikään  Pattijoeltakin tuttu Jarmo Viittanen, joka on lyönyt 7 juoksua seitsemässä pelaamassaan ottelussa..

Keltamustista kuumimmassa vireessä on ollut kokenutkaarti Kosonen-Kemilä-Pelto. Kosonen täräytti 7 juoksua viime ottelussa, Kemilä keräsi kärkilyönnit 12/13, löi 1+2 ja toi 3 juoksua. Pelto toi neljä juoksua ja keräsi kärkilyönnit 7/7. PattU vahvistui kuluneellä viikolla, kun Marko Nikula teki paluun joukkueeseen.

 Taisteluparit:

Lukkarit: Lassila vs Kosonen

Kumpi vie taistelun lautasen äärellä, jääkö PattU-kasvatti Lassila Kososen varjoon?

Savikoski (59,26%) vs Pelto (80,00%)

Joukkuiden numerolla kaksi lyövät; Kumpi saattelee kärkeä paremmin eteenpäin?

Kotiuttaminen: Viittanen (0+7) Juhani Ojala (0+3) / Kosonen (1+10) / Eino Järvelä (0+5)

Saavatko kotiuttajat tilanteita ja kumman kotiuttajat onnistuvat paremmin?

Kaikki tämä selviää huomenna. Ottelua voi seurata tulospalvelun kautta.