Pattijoen Urheilijat ja Sotkamon Jymy kohtaavat toisensa toistamiseen kahden päivän sisällä, tällä kertaa mitellään Rännärillä huomenna tiistaina klo 18.00. Näiden joukkueiden välisistä kohtaamisista ei ole koskaan tunnetta puuttunut ja tämä ottelu tuskin tulee tekemään poikkeusta.


Katso video kuinka kaudella 2014 tunteet kävivät kuumina.

Sotkamon Jymyn peli on pikku hiljaa alkanut loksahtelemaan kohdilleen, sillä joukkue on viidestä viimeisestä pelaamastaan ottelusta voittanut neljä. Joukkueen edelliset pistemenetykset ovat kolmen ottelun takaa, kun Kiteen Pallo onnistui ryöstämään jakson kahdessa peräkkäisessä ottelussa. Toisen näistä otteluista SoJy voitti kotiutuslyöntikilpailussa 3-2, mutta Kiteellä pelatussa ottelussa Sami Joukainen ratkaisi ottelun voiton Kiteelle supervuoroparissa lyömällä pallon ottamattomiin.

Pattijoen Urheilijat ovat olleet tällä kaudella hyvässä vireessä kotiyleisönsä edessä ja edellinen tappio kotikentältä on tullut 2.6 Vimpelin Vetoa vastaan ja silloinkin keltamustat joutuivat tunnustamaan sarjakärjen paremmaksi vasta äärimmäisten tiukkojen vaiheiden jälkeen.

Seuraa heitä:
Numero 2:n taistelu: Kumpi tuo kärjen takana enemmän juoksuja? Kumpi vaihtelee miestä kentällä paremmin eteenpäin?
Sotkamon Jymy: Niilo Piiponniemi, 46 tuotua juoksua, kärkilyöntiprosentti 68,79%
Pattijoen Urheilijat:  Paavo Pelto, 26 tuotua juoksua, kärkilyöntiprosentti 62,50%

Lukkareiden taistelu: Kaksi valtakunnan parasta lukkaria kohtaavat, kumpi vie pitemmän korren? Montako taktista väärää nähdään? Montako kärpästä Toni tai Topi napsii etenijöistä?

Kaikki tämä, tiistaina 12.7. klo18.00, Rännärin Pesäpallostadion

daavid vs goljat nettiin

Vältä jonottaminen ja osta lippusi ennakkoon verkkokaupastamme:

https://www.seamchip.fi/Patturaahe