Superpesismiehistö matkustaa Seinäjoelle JymyJussien vieraaksi ja jälleen kamppaillaan tärkeistä pisteistä. Joukkueet ovat sarjataulukossa tasapisteissä, mutta JymyJussit ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän. JymyJussit voidaan laskea keltamustien yhdeksi päävastustajaksi ja kaikki pisteet mitä päävastustajailta pystyy vieraissa napsimaan ovat elintärkeitä loppukaudesta, kun aletaan ratkotaan pudotuspelipaikkoja.

Teemu Juntunen palaa kärkietenijäksi.

Alkukauden saldona JymyJussit ovat keränneet kolme voittoa, joista kaksi ovat tulleet supervuoroparin jälkeen Oulun Lippo Pesistä ja Alajärven Ankkureita vastaan. Kolmas voitto tuli Joensuun Mailaa vastaan. 2-0. Tappio sarakkeesta löytyy 0-2 tappiot Vimpelin Vedolle, Joensuun Mailalle sekä Sotkamon Jymylle.

PattU on napsinut 3 voittoa, 0-1 voitto tuli kauden avauksessa Kankaanpään Mailaa vastaan ja Hyvinkään Tahko kaatui MiiluAreenalla puhtaasti 2-0. Sunnuntaina pirteästi kautensa aloittanut Imatran Palloveikot kaatui kotiottelussa lopulta kotiutuslyöntikilpailussa.

JymyJussien tärkein palanen on lyöjäjokeri Jukka-Pekka Vainionpää, joka on lyönyt enemmän juoksuja (1+16)  kuin koko muu joukkue yhteensä. Kärkietenijä Tuomas Raunio menee 71%:n todennäköisyydellä kentälle ja ratkaisevaksi ottelussa nouseekin, kuinka JymyJussien vaihtopeli toimii ja saadaanko ”Jukkikselle” ruokaa. Tässä onkin keltamustien iskun paikka. Mikäli Jukkis saadaan pidettyä vähillä tilanteilla on PattU lähellä ottelun voittoa.

PattU:n lyöntijärjestykseseen on tullut pieniä muutoksia ja numerolle 2 nousee Harri Kolehmainen ja Teemu Juntunen palaa kärkietenijäksi numerolle 1. Vahva ulkopeli antaa keltamustille pienoisen edun, sillä mikään järisyttävä lyöntikeli ei ennustusten mukaan Seinäjoella ole.

Toimituksen vetovinkki: Veikkaus tarjoilee x:lle huimaa 3.00 kerrointa. Viimeisestä kahdeksasta keskinäisestä ottelusta kuusi on mennyt supervuoropariin tai kotiutuslyöntikilpailuun ja ennakko odotuksilta tämän päivän ottelusta tulee myös tasainen.