PattU-fanien päivä alkoi ilahduttavilla uutisilla, sillä aamulla uutisoitiin neljä jatkosopimusta. Lue uutinen. Topi Kosonen jatkaa keltamustilla 1+1 vuotisella sopimuksella. Markus Lehtiniemi, Paavo Pelto ja Jari Törmänen jatkavat joukkueessa kaksi vuotisilla jatkosopimuksilla.

Kesyttääkö uunituoreen jatkosopimuksen tehnyt Topi Kosonen KPL:n pomputtajat.

Illan ottelussa PattU saa vastaansa sarjassa viidentenä majailevan Kouvolan Pallonlyöjät. Kopla on pystynyt voittamaan kärkipään joukkueista mm. Vimpelin Vedon, mutta on vastaavasti lähtenyt kotimatkalle Kankaanpään Mailaa ja Seinäjoen JymyJusseja vastaan 0 pistettä rikkaampana.

KPL ja PattU kohtasivat toukokuun lopulla ja KPL oli tässä ottelussa 1-0 (2-2, 2-0) parempi, jossa PattU oli lähellä myös jaksovoittoa, mutta KPL:n 2-0 johto oli kuitenkin liian kova kirittäväksi, mutta keltamustat onnistuivat venymään kuitenkin jaksotasapeliin kauden alla mestaruuden tavoitteekseen asettaneita kouvolaisia vastaan.

Kovana pompunlyöjäjoukkueena tunnetun KPL:n pomppupelin hillitsemisessä isossa roolissa tulee olemaan lukkari Topi Kosonen, joka pystyy kesyttämään Koplan pomputtajat.

Mikä on huomenna Juha Korhosen lyöntivire? Tahko-legenda siirtyi täksi kaudeksi Kouvolaan ja on lyönyt 15 otteluun 0+31 juoksua, mutta viime ottelussa Imatran Palloveikkoja vastaan Kore onnistui kahdeksasta yrityksestä vain yhdesti.

PattU nappasi ennen juhannustaukoa tärkeät kolme pistettä matkaansa Alajärven Ankkureiden vieraana ja silloin kentän kuninkaana hääri Jari Törmänen, joka upotti Ankkurit viidellä kotiutuksellaan.

PattU lähtee otteluun haastajan roolissa, mutta keltamustat ovat osoittaneet, että varsinkin MiiluAreenalla se pystyy haastamaan kenet tahansa joukkueen.

Kokoonpanorintamalta kuuluu myös hyviä uutisia, sillä jo viime ottelussa loukkaantumisen jälkeen pelannut Marko Nikula on täydessä pelikunnossa ja hänet nähdään taas tutulla kakkosvahdin tontilla. Kolme ottelua virustaudin takia huilannut salamannopea Teemu Juntunen palaa myös kokoonpanoon.

Nähdään MiiluAreenalla!