Vesaluoma on päässyt tuulettamaan sekä ulkokentällä ja sisäpelissä.

Superpesismiehistö matkustaa tänään Vimpelin Vedon vieraaksi Saarikentälle. Ottelu on samalla Superpesiksen viikon ottelu, jonka televisoi Ruutu+

Keltamustat ovat voittaneet kaksi viimeisintä otteluaan. Edellisessä ottelussa Oulun Lippo Pesis kaatui supervuoron jälkeen 1-2k Raksilassa. Sitä edellisessä ottelussa kaatui monta vuotta sarjan ehdottomaan eliittiin kuulava Sotkamon Jymy vieraskentällä jännittävien vaiheiden jälkeen kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

PattU lähtee otteluun altavastaajana ja pystyy pelaamaan paineettomassa tilassa, näistä lähtökohdista lähdettiin myös Jymy otteluun, tästä ottelusta oli tuloksena voitto ja ensimmäinen kotitappio Jymylle kahteen kauteen.

Avainasemaan nousee ottelussa keltamustien sisäpeli, joka on takkuillut. Ulkopeli on ollut rautaista ja sen pitävyyteen uskotaan myös tänään vaikka Veto onkin täynnä kovia lyöjämiehiä. 

Veto ennakoi, että kopparipari Timo Vesaluoma ja Teemu Juntunen tulevat olemaan pommituksen kohteena, mutta vahvan pelin pelannut kopparipari lähtee otteluun itsevarmana ja valmiina. Vesaluoma pelasi myös erinomaisen ottelun Oulussa, jossa hän mm. pysäytti loukkaantumisen uhalla Matti Korhosen läpilyönnin ja esti useamman kuin yhden juoksun syntymisen.

Tässä Vesaluoman taidon näytettä parin vuoden takaa Vimpelistä:

Lue myös Vedon kattava raportti tästä linkistä 

Ottelu alkaa klo 18.00 ja ottelun näyttää Irish Pub OWC kävelykadulla Raahessa. Ennakkotietojen mukaan paikalle onkin tulossa mukavasti porukkaa, joten eiköhän vietetä mukava ilta yhdessä pesäpallosta, ruuasta ja virvokkeista nauttien.