Superpesismiehistö matkustaa tänään Joensuuhun, jossa se kohtaa sarjassa viidentenä majailevan viime kaudella pronssille yltäneen ja entisestään Timo Kallion siirron myötä vahvistuneen Joensuun Mailan.

PattU on ollut JoMalle kinkkinen vastustaja, sillä viime kaudella keltamustat onnistuivat voittamaan pronssia voittaneet Joensuulaiset molemmilla kerroilla runkosarjassa. Molemmat voitot tulivat kotiutuskilpailun jälkeen. PattU osoitti myös tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Rännärillä, että se pystyy haastamaan sarjan kärkipäähän kuuluvia joensuulaisia, mutta silloin ottelun voitto karkasi harmittavasti kotiutuslyöntikilpailussa JoMa:lle.

JoMa on kerännyt 13 pelaamastaan ottelusta 26 pistettä, napsinut voittoja 8 ja kärsinyt 6 tappiota. Kovimmissa vireessä on ollut tuttu lyöjäjokeri Juha Niemi 2+36=38 tehoillaan. Myös hiljattain Itä-länsi-otteluun valittu PattU-kasvatti Timo Kallio on ollut vahvassa vireessä ja hän onkin tuonut joukkueelleen eniten juoksuja (21.)

PattU:n peli on kehittynyt koko ajan heikomman alkukauden jälkeen ja keltamustien vireen sai todeta lauantaina Rännärillä vieraillut Koskenkorvan Urheilijat. Keltamustat voittivat ottelun jännittävien vaiheiden jälkeen lopulta 2-1s supervuoroparin jälkeen. Kuumimmassa vireessä viime otteluissa on ollut 13 otteluun 1+24=25 tehot lyönyt Eino Järvelä. Myös Paavo Pelto on pelannut loistavasti sekä sisä- ja  ulkopelissä. Pelto johtaakin keltamustien sisäistä tuotujen juoksujen tilastoa 21:llä tuodulla juoksullaan. Kossu ottelussa myös joukkueen 6-9 numeroilla lyövät saivat hyvin luotua tilanteita eikä keltamustat olleet pelkästään kärkensä varassa. Viime ottelussa parhaana palkittu Harri Kolehmainen meni kentälle 5/5 ja toi 2 juoksua, myös Tapio Salo pelasi vahvan ottelun siirrellen miestä kolmospesälle 3/3 ja tuoden 2 juoksua.

Ottelu alkaa klo 18.00 ja se on seurattavissa tulospalvelun kautta.