PattU on aloittanut Superpesiskautensa historiallisen hyvin, sillä joukkue on napsinut kolmen pisteen voitot Kiteen Pallosta vieraskentällä ja MiiluAreenalla keltamustien jyrän alle jäi sarjanousija Haminan Palloilijat lukemin 2-0 (12-0, 5-1.)

Edellisen kerran PattU on aloittanut kautensa kolmen pisteen voitoilla kaudella 2009, jolloin keltamustat voittivat kauden neljä ensimmäistä peliä puhtaasti 2-0. Tällöin paremmuuden joutui tunnustamaan Nurmon Jymy, Oulun Lippo, Kiteen Pallo ja Hyvinkään Tahko.

Voittoputken katkaisi silloin muuan Vimpelin Veto, joka onnistui kaatamaan keltamustat Saarikentällä kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 2-1. Seisooko sama joukkue tänään keltamustien voiton edessä vai joutuuko hallitseva suomen mestari poistumaan inhoamaltaan MiiluAreenalta päät painuksissa?

Vimpelin Veto aloittanut kautensa myös puhtaasti kahdella voitolla.

Vimpeli on aloittanut kautensa myös puhtaasti kahdella voitolla. Espanjan aurinkorannoilla kaatui Imatran Palloveikot 2-0 (3-6,0-9) ja Kouvolan Pallonlyöjien vierailu Saarikentälle tuotti 0-2 (6-2,7-6) tappion.

Viime kauden Vimpeli kamppailussa tunteitakin näytettiin ja asioista keskusteltiin.

Vimpelin tahtipuikkoa on heiluttanut kuumassa vireessä oleva Mikko Kanala, joka on kahteen otteluun tuonut jo 11 juoksua ja täräyttänyt kaksi kunnaria. Kärkilyöntiprosenttikin on 91,30%, sulaako Kanala MiiluAreenan saunassa vai heittääkö mies lisää vettä kiukaalle?

Vimpelin kotiutusvastuuta jokeripaidoissaan kantavat superjuniori Perttu Ruuska ja kokenut konkari Janne Mäkelä, jotka ovat molemmat napsineet miehiä kotia yhteensä 6 kertaa. Kumpi tulee ensiksi purkamaan ajolähtöä? Siinä riittää pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäellä pohdittavaa.

ViVe inhoaa pelata MiiluAreenalla ja on viime vuosina saanut tehdä täyden päivätyön, jotta pisteitä keltamustasta saunasta on lähtenyt mukaan mutta rutiini on siihen kuitenkin riittänyt, mutta miten käy tänä vuonna kun vahvistunut PattU astelee kiilaan 1200-päisen yleisön kannustaessa omiaan raivokkaasti?

Meriläinen huilaa edelleen, mutta lyönti kulkee.

PattU:n joukkue on saanut onnistumisia laajalla rintamalla, sillä mm. jokainen pelaaja on lyönyt juoksun lukuunottamatta Timo Kalliota, Tuukka Sarkkista ja Jan Hankalaa. Lyöjäjokeri Ossi Meriläinen huilaa tänäänkin lievän yläraajavamman takia, mutta kotiutusvastuuta kantaa tämän päivän ottelussa tulikuuma Jari Törmänen, Topi Kosonen ja Markus Lehtiniemi. Jokeriosastolla Tuukka Sarkkinen nousee Antti Karjaluodon tilalle, mutta muulta osin joukkue jatkaa muuttumattomana.

Kaikki mahdolliset seikat puoltavat upeaa pesäpalloiltaa MiiluAreenalla, joten tullaanhan kaikki kannustumaan keltamustat voittoon!’