Vihdoin ja viimein se alkaa, nimittäin Superpesikausi 2017! Keltamustat aloittavat kautensa vierasottelulla huomenna lauantaina Kankaanpään Mailaa vastaan klo 15.00. Ottelua pystyy seuraamaan kätevästi Ruutu+ fanikameran kautta.

Keltamustien kauteen valmistautuminen on mennyt hyvin, vaikka pelinjohtajaksi hyppäsi juuri kauden kynnyksellä kokenut Juha Karjaluoto.

Joukkueen terveystilanne on hyvä ja loukkaantumisista kärsineet Harri Kolehmainen ja Ville Majava nähdään huomenna pelaavassa kokoonpanossa.

KaMa vahvistui täksi kaudeksi, kun joukkueeseen liittyi kaikkien aikojen lyöjätykki Sami Joukainen ja mailataiteilija Joni Rytkönen. Mikä on Joukaisen lyöntivire ja onko taitelijaluonne Rytkönen pelipäällä?

Keltamustista mielenkiinto kohdistuu ennen kaikkea minkälaisia kehitysaskelia joukkue on ottanut talvikauden aikana.

Katso Harri Kolehmaisen mietteet juuri ennen sarja-avausta.

Ruutu+ tajous kausikorttilaisille.

Kausikorttilaisille on saatavilla etu, jolla saa Ruutu+ Viihde & Urheilu 6kk:n määräaikaisen tilauksen hintaan 14,95e/kk (norm 29,95e/kk) Ruudusta näkee tulevalla kaudella KAIKKI Superpesis ottelut! 70 ottelua selostuksineen ja noin 140 ottelua Fanikamera-lähetyksenä toteutettuna.

Tilauksen kokonaishinta on 89,70 €. Määräajan jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana tilauksena hintaan 29,95 €/kk. Tilauksen voi irtisanoa milloin tahansa, päättyen kuitenkin aikaisintaan 6 kuukauden etukauden loppuun. Etua ei voi yhdistää olemassa olevaan tilaukseen.

Kausikorttilainen, lunasta huippuetusi pyytämällä koodi sähköpostitse niko.pirkola@gmail.com tai viestillä 040 518 8352. Tämän jälkeen saat koodin ja pystyt lunastamaan edun osoitteessa www.ruutu.fi/pesiskausari. Etu on voimassa 30.6.2017 asti.

Mikäli sinulla EI vielä ole kausikorttia sen saat kätevästi verkkokaupastamme: https://www.seamchip.fi/Patturaahe/kausikortti-2017