Huomenna torstaina Rännärillä klo18.00 alkaen on jälleen jaossa arvokkaita pisteitä ja taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu, kun vieraaksi saapuu paikallisvastustaja Jani Lassilan, Jarmo Viittasen ja Antti Vihtkarin edustama Kempeleen Kiri.

xxxx

Nouseeko Jussi Kemilän pomppu huomenna totutusti?

Vierailija KeKi:n on kerännyt kolmesta edellisestä ottelusta 2 pistettä, kun kempeleläiset onnistuivat voittamaan jakson kotiotteluissaan Vimpelin Vetoa ja Seinäjoen JymyJusseja vastaan. Viimeisimmässä ottelussa Hyvinkäällä KeKi jäi juoksuitta ja lyöntivoimainen Tahko voitti ottelun murskaavasti 2-0 (14-0,8-0)

PattU:n henkistäpuolta on koiteltu kovasti kahdessa viime ottelussa, sillä kovassa iskussa ollut keltamustaryhmä voitti ensiksi Rännärillä vierailleen Oulun Lipon 2-1 kotiutuskilpailun jälkeen. Mutta seuraavassa ottelussa Tahko nousi viimeisessä vuoroparissa kolmen juoksun takaa jaksovoittoon ja ryösti kaikki kolme pistettä mukaansa. Sunnuntain ottelussa Seinäjoella JymyJussit antoivat shokkihoitoa raikulipojille, kun neljän juoksun johto vaihtui karvaaseen jaksohäviöön ja pinnat jäivät Seinäjoelle. Raikulipojat ovat kuitenkin nämä vastoinkäymiset selättäneet ja viimeistelytreeneissä joukkueesta paistoi läpi vahva tekemisen meininki, hyvä ilmapiiri ja joukkue lähteekin huomiseen otteluun luottavaisilla mielin.

Täksi kaudeksi superpesikseen nousseen KeKin kirkkaimpana tähtenä on tuikkinut PattU-kasvatti Jani Lassila, joka on joukkueensa lukkari ja kärkietenijä. Hän on tuonutkin joukkueestaan eniten juoksuja (25.) Joukkueesta löytyy myös muita tuttuja kasvoja Rännärin yleisölle, kun joukkueen kotiutusosastosta vastaa lyöjäjokeri Jarmo Viittanen, joka on lyönyt 22 otteluun 39 juoksua ja Antti Vihtkari, joka liittyi täksi kaudeksi kempeleläisten ryhmään.

PattU:sta kuumimmassa vireessä on ollut lyöntivireensä pienen suvantovaiheen jälkeen löytänyt Eino Järvelä, joka naputti JymyJussit ottelussa mukavat 2+4 tehot. Myös joukkueen kokenut kaarti on ollut oivassa vireessä, kun Topi Kosonen on lukkaroinut vastustajien lyöntejä rutkasti laittomaksi ja napsinut paloja kärkietenijöistä. Paavo Pelto on ollut myös erinomaisessa vireessä ulkokentällä ja sisäpelissä mies on pelannut mailan varressa 70,8% tehoilla ja Jussi Kemilä on lyönyt pomppua ruutuun 68% tehoilla, joten näistä lähtökohdista keltamustilla on hyvät lähtökohdat huomiseen otteluun.

Ottelu alkaa klo 18.00 Rännärin pesäpallostadionilla ja lippuja otteluun voi ostaa ennakkoon verkkokaupastamme

keki