Pattijoen Urheilijat jatkavat kotiotteluitaan tänään, kun vastustajaksi kuuden pisteen otteluun saapuu Kiteen Pallo. KiPa on PattU:n yksi tämän kauden päävastustajista ja panosta ottelusta ei puutu, sillä Kitee majailee sarjataulukossa yhdeksäntenä kolme pistettä keltamustia edellä, joten jännitystä ottelusta ei tule puuttumaan. Ottelussa nähdään myös juhlallisuuksia ennen ottelun alkua, sillä Jussi Kemilä pelaa 300:n ottelunsa ja Tapio Salo 100:n ottelun PattU:n paidassa.

Jussi Kemilä pelaa 300:n ja Tapio Salo 100:n ottelun PattU-paidassa.

Jussi Kemilä pelaa 300:n ja Tapio Salo 100:n ottelun PattU-paidassa.

PattU ja KiPa ovat pelanneet viime kausien aikana todella tiukkoja kamppailuja pisteistä, joissa KiPa on ollut hienoisesti niskan päällä. PattU sai kuitenkin murrettua pienimuotoisen Kitee-peikkonsa alkukaudesta, kun joukkue vieraili Rantakentällä ja voitti ottelun 0-1 Eino Järvelän lyödessä ratkaisevan juoksun neljännen lopettavalla.

KiPa on ollut vahvassa vireessä viime otteluissa, sillä joukkue venytti Sotkamossa ottelun suopervuoropariin ja ryösti yhden pisteen mukaansa. Revanssi ottelussa Rantakentällä ottelu venyi jälleen supervuoropariin ja Sami Joukainen löi läpi ja mestarit joutuivat poistumaan pettyneenä kotimatkalle.

Keltamustien edellinen ottelu pelattiin Jyväskylän Kiriä vastaan, joka päättyi PattU:n 1-0 voittoon tiukkojen vaiheiden jälkeen. Sitä ennen joukkue kärsi tilastotappion Joensuun Mailan vieraana ja leiriottelussa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan ottelu päättyi keltamustiin voitonjuhliin supervuoroparissa.

Nettitoimitus tavoitti Jari Törmäsen kesken illan vastustajan analysoinnin:

NT: Moro Törrö, onko paha paikka?
JT:  Terve, kyllä tässä muutaman sanan kerkeää vaihtamaan Kiteetä juuri analysoin videolta.

NT: No miltäs se Kiteen peli näyttää?
JT: Kova porukkahan sieltä tulee vastaan. Sami Partasen johdolla erittäin hyvä joukkue sisällä sekä ulkona. Heillä on hyvä kärki varustettuna nopeilla miehillä (Posti, Hämäläinen) tekevät hyvin tilannetta ja palotonta ajolähtöä ei saada kyllä antaa Joukaiselle eikä Partasalle, muuten tulee ottelusta vaikea.

NT: Millä eväillä Kitee kaatuu?
JT: Vierasottelussa heitä vastaan ulkopeli oli todella loistavaa, siitä pidetään kiinni ja lisäksi tehdään sisäpeliin pieniä muutoksia, että saataisiin sitäkin puolta hieman auki.

NT: Minkälaisia muutoksia sisäpeliin on tulossa?
JT: No tuota, sitähän minä en voi paljastaa, joten joudut niitä tulemaan katsastamaan Rännärille klo18.

Ottelu alkaa klo 18 Rännärin pesäpallostadionilla, tervetuloa!