Kossu takoi pisteet mukaansa.

heinäkuu 17, 2017

Kauden parhaassa säässä pelattu Pattijoen Urheilijoiden ja Koskenkorvan Urheilijoiden välisessä ottelussa nähtiin ainakin juoksuja jos ei mitään muuta. Kunnareiden sävyttämän ottelun voitti lopulta Kossu lukemin 0-2 (3-6, 0-15.)

Keltamustien parhaana palkittiin 6/6 kärkilyönnit kerännyt ja yhden juoksun tuonut Harri Kolehmainen.

PattU aloitti ottelun mainiosti sillä heti ensimmäisessä vuoroparissa Jari Törmänen kotiutti Harri Kolehmaisen ja perään Eino Järvelä Paavo Pellon. Näissä lukemissa edettiinkin kolmannen vuoroparin lopettajalle, jolloin Törmänen onnistui toistamiseen kotiutuksessa ja kotiin juoksi Teemu Juntunen. Tässä vaiheessa jaksovoitto näytti jo hyvinkin mahdolliselta.

Kolmannen lopettavalla kuitenkin korttitalo alkoi kaatumaan. Jere Dahlström täräytti pallon tornitalon korkuisella pompulla maisemaan ja seurauksena kaksi juoksua ja keltamustien johto hupeni yhteen juoksuun. Juha Hakomäki löi pallon kaksi kertaa väliin lyöjien ollessa loppumassa kesken ja kolmen juoksun johto oli haihtunut savuna ilmaan. Tämä Kossun sisävuoro oli pitkä kuin nälkävuosi, sillä palottomassa tilanteessa ilmajokelaiset pyörittivät kolmatta lyöntikierrosta läpi. Janne Leppälän kunnarin ja hänen tuoman tuplajuoksunsa turvin.

Tästä ei keltamustat enää toipuneet vaan ensimmäisen jakson voitto Kossulle lukemin 3-6.

Toinen jakso ei alkanut sekään oikein niinkuin olisi pitänyt, kun Veli-Pekka Ylihirvelä täräytti ykköstilanteessa pallon takaaläpi ja Kossu karkasi heti 0-2 johtoon. Tämän jälkeen Leppälä löi päivän toisen kunnarinsa ja ensimmäisen sisävuoron jälkeen taululla oli tylyt 0-5 lukemat. Kossu mätti lopulta kolmessa sisävuorossa jokaisessa 5 juoksua ja toinen jakso päättyi historiallisen rumiin 0-15 lukemiin.

Pattijoen Urheilijat vs Koskenkorvan Urheilijat to 24.5. klo 17.00