Sunnuntaina klo17 pelataan taas superpesistä Rännärillä kun Kankaanpään Maila saapuu. KaMa on pelannut tähän mennessä vain yhden kamppailun, jossa tuli voitto Alajärven Ankkureista supervuoroparissa. KaMa:n parhaimpana palkittiin Petteri Kortelainen, joka löi joukkueelleen yhdeksän juoksua.

Torstaina Rännärillä nähtiin raikulipoikien toimesta erittäin hyvä ottelu Joensuun Mailaa vastaan ja ottelun ratkaisu nähtiin vasta kotiutuslyöntikilpailussa, jossa PattU joutui tunnustamaan JoMan vahvemmaksi loppulukemin 2-1 (2-4,6-4,0-0,2-5) Kaukana voittokaan ei ollut sillä supervuoroparissa Pattijoella pesisoppinsa saanut Tuomas Jussila haki henkeä salpaavan syöksykopin Timo Ehrolan kotiutusyritykseen.

Näin lähellä oli keltamustien voitto supervuoroparissa:

Seuraa heitä:

Pattijoen Urheilijat: Raikulipojista alkukauden otteluissa kovimmassa vireessä ovat olleet Topi Kosonen, joka on kirjauttanut lyöntisarakkeeseen 1+3 tehot. Paavo Pelto on tuonut kauden kahdessa kamppailussa 4 juoksua ja Pave on esiintynyt myös mailan varressa uudella lyöntinumerolla erinomaisesti. Paven kärkilyönti% on tällä hetkellä huikea 87,50%. Ville Majava on tuonut kakkoskärjessä pelatessaan 3 juoksua ja paluuottelussaan Rännärille Ville merkautti myös kunnarisarakkeeseen kauden ensimmäisen merkinnän.

Kankaanpään Maila:

Kankaanpään joukkue koostuu nuorista seuran omista kasvateista ja täksi kaudeksi KaMa sai kovanluokan paluumuuttajan kun Jouni Itävalo palasi KaMa:n paitaan. Ensimmäisessä pelissä mies esiintyi numerolla 2 ja mailan varressa mies pelasi 88%:sta sisäpeliä. Joukkueen nopein mies PattU paidastakin tuttu Lauri Kaartokallio pelasi ensimmäisen ottelunsa jokerina ja Lauri toi kaksi juoksua ja kokeili kentälle menemistä neljä kertaa ja onnistui siinä, joka kerta. Petteri Kortelainen, kuten jo mainittu kirjautti 9 lyötyä Alajärveä vastaan mutta jatkuuko miehen vire?

Topi Kosonen vs Petteri Kortelainen, saako Topi pidettyä Petterin kurissa ja ulkopelin tiiviinä? Molemmat ovat kotiuttajia, joten kannattaa myös seurata kumpi lyö enemmän juoksuja.

Paavo Pelto vs Jouni Itävalo: kumpi kerää enemmän kärkilyöntejä ja liikuttelee kärkeä eteenpäin?

Yhden vai kahden kärjen peliä? PattU:n sisäpelissä on tullut onnistumisia laajalla rintamalla ja myös numerot 6-9 ovat luoneet tilanteita hyvin. Lähteekö pelinjohtaja Jari Törmänen otteluun kahden kärjen taktiikalla?

Liput otteluun maksavat aikuiset 12e, opiskelijat,eläkeläiset ja työttömät 8e, lapset 13-16v 5e. Meillä käy myös maksuvälineenä smartun liikunta ja kulttuurisetelit. Ottelu alkaa klo 17.00 Rännärillä, tervetuloa paikalle.