Superpesisottelut jatkuvat ja tänään PattU matkustaa Kankaanpäähän KaMa:n vieraaksi. Ottelusta ei panosta puutu sillä sarjataulukossa joukkueet erottaa vain 2 pistettä. KaMa on viimeisellä pudotuspelipaikkaan oikeuttavalla sijalla 10, joskin yhden ottelun enemmän pelanneena. PattU:n sijoitus on 11. 

Viimeisestä neljästä ottelusta KaMa on kerännyt 6 pistettä ja mielenkiintoinen fakta on se, että KaMan kaikki viimeiset neljä ottelua ovat menneet supervuoropariin tai kotiutuslyöntikilpailuun. Tasoituskierroksella KaMa kohtasi Jyväskylän Kirin. Sunnuntaina ottelussa Kankaanpäässä KaMa voitti ottelun supervuoroparissa ja tiistaina Jyväskylässä joukkue kärsi tappion kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

Keltamustien viime otteluista ei ole pisteitä tarttunut mukaan, tosin viimeisessä kolmessa ottelussa vastassa on ollut sarjan aivan kärkipäässä majailevat Vimpelin Veto sekä tasoituskierroksella Sotkamon Jymy.

Kokoonpanossa nähdään myös hienoisia muutoksia, kun seuralegenda ja ikinuori Timo Lemponen tulee paikkaamaan Jussi Markusta jokeripaitaan.
Tällä lyöntijärjestyksellä isketään KaMa:n kimppuun.

1.Harri Kolehmainen
2.Paavo Pelto
3.Topi Kosonen
4.Jussi Kemilä
5.Eino Järvelä
6.Timo Ehrola
7.Ville Majava
8.Marko Nikula
9.Tapio Salo
10.Timo Lemponen
11.Tuukka Sarkkinen
12.Antti Väänänen

Ottelu alkaa klo18.00 ja on seurattavissa tulospalvelun kautta