Superpesismiehistön kotiottelut jatkuvat tänään lauantaina, kun Koskenkorvan Urheilijat saapuvat Rännärille vierailulle. Torstaina keltamustat taistelivat ja kiusasivat Hiukassa Sotkamon Jymyä, mutta hyvän ottelun jälkeen pisteitä ei kuitenkaan tarttunut matkaan. Sotkamo voitti ottelun lopulta 0-1 (8-8,8-4)

10 Ville Majava valmiina etenemään

Superpesiksen viikon tähtipelaaja Ville Majava ennakoi, että oman kotiutuspelin ollessa kunnossa pisteet jäävät tänään Rännärille.

KoU on kerännyt 12.ottelusta 18pistettä ja se oikeuttaa sarjataulukon sijoitukseen 8. PattU taas kerännyt vastaavasti 12 pistettä yhtä monesta ottelusta.
KoU on lyönyt juoksuja 104,  joten PattU saa olla tarkkana ulkopelinsä kanssa ja kotiuttajajokeri Jere Dahlströmille (2+36=38) ei saa antaa tilanteita.

Torstaina Hiukassa PattU osoitti, että myös keltamustilta löytyy lyöntivoimaa ja läpilyöntiuhkaa sillä 20 kolmostilannetta ja 12 lyötyä ovat hallitsevaa Suomen mestaria vastaan varsin hyvä suoritus.

PattU:sta kovimmassa vireessä viime peleissä on ollut Eino Järvelä, joka on kääntänyt ottelut keltamustille kylmänviileillä kotiutuksillaan ottelun ratkaisuhetkillä ja torstaina Hiukassa mies keräsi 1+5 tehot. Myös keltamustien kärjen (Majava-Pelto-Kemilä) pelaaminen on alkanut kulkea ja tilanteita on syntynyt hyvillä prosenteilla ja kotiuttajille on saatu luotua hyvin tilanteita.

Superpesiksen viikon tähtipelaaja Ville Majava analysoi päivän vastustajaa seuraavasti:”Paljon on siitä kiinni miten saadaan pidettyä Juuso Myllyniemi kiinni, joka on mennyt hyvin kentälle ja muutenkin pelannut hyvän alkukauden. Meidän oma kotiutuspeli pitää olla kunnossa ja tilanteista on pystyttävä lyömään juoksuja.

Mitä olen seurannut Kossun otteita, niin heillä on peli ailahdellut niin ulkona kuin sisälläkin. Lähdemme hakemaan hyvää ottelun alkua, jotta saataisiin heidät turhautumaan, joten näkisin, että siinä siinä on meidän yksi iskun paikka.

Taisteluparit:

Eino Järvelä vs Jere Dahlström
Saavatko lyöjäjokerit ruokaa lauantaina ja kumpi lyö miestä kotiin paremmalla prosentilla?

Topi Kosonen vs Henri Itävalo
Kumpi lukkareista saa pidettyä lyöjät paremmin kurissa ja montako kärpästä nähdään?

Ottelu alkaa Rännärin pesäpallostadionilla klo 17.00, liput otteluun maksavat: aikuiset 12€, eläkeläiset/opiskelijat/työttömät 8€, nuoret 13-16v 5€, alle 13-vuotiaat vapaapääsy.

Tervetuloa viihtymään superpesiksen pariin.