Otteluennakko: PattU-KaMa

elokuu 11, 2017

Pattijoen Urheilijat – Kankaanpään Maila

 

Runkosarja alkaa olemaan loppupuolella ja PattU:lla on jäljellä enää kolme ottelua. Tämän päivän ottelussa vastaan asettuu Kankaanpään Maila, joka pelaa elämästä ja kuolemasta suoraa putoamista vastaan.

PattU:n pudotuspelihaaveet kokivat pienen kolauksen, kun keltamustat kärsivät kirvelevän tappion Oulun Lipolle ja pisteet olisivat olleet tästä ottelusta arvokkaita, sillä samalla kierroksella 4 pistettä edellä ja viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni oleva Tahko jäi pisteittä ottelussa IPV:tä vastaan. Samalla myös IPV nousi sarjataulukossa PattU:n yläpuolelle yhden pisteen turvin, mutta joskin yhden pelin enemmän pelanneena. 

Loppuohjelma on sinänsä herkullinen, että myös tämän päivän ottelusta jokainen piste on arvokas ja sunnuntaina joukkue kohtaa Tahkon vieraissa, joten todella herkullisia otteluita on edessä.

Runkosarja huipentuu ensi viikon torstain kotiotteluun, jolloin Imatran Palloveikot saapuu MiiluAreenalle. Mikä olisikaan makeampaa kuin varmistaa pudotuspelipaikka upean kotiyleisön edessä?

Kuten mainittua päivän vastustaja Kankaanpään Mailan kausi on sujunut mollivoittoisesti ja joukkue on valahtanut suoranputoajan paikalle ja kankaanpäälaiset ovat tasapisteissa Alajärven Ankkureiden kanssa 22:ssa pisteessä ja Kempeleen Kirikään ei ole kuin kahden pisteen päässä ja yhden ottelun enemmän pelanneena, joten myös KaMan näkökulmasta päivän ottelu on erittäin tärkeä.

KaMa onkin petrannut otteitaan ja napannut kahdeen pisteen voitot sekä IPV:stä sekä KeKi:stä kahdesta viime ottelustaan ja kova taistelu pisteistä tullaan myös tänään näkemään.

KaMa:n akilleen kantapääksi tällä kaudella on muodostunut kotiuttaminen. Joukkue on lyönyt sarjassa vähiten juoksuja, mutta joukkueesta löytyy kuitenkin konkari lyöjäjokeri Sami Joukainen, joka hyvänä päivänä voi ratkaista ottelut yksinään.

PattU taas on saanut alkukaudesta yskineen sisäpelinsä toimimaan ja joukkue on mättänyt juoksuja hyvällä prosentilla ja useamman miehen voimin, mutta kolikon kääntöpuolena taas alkukaudesta erinomaisesti toiminut ulkopeli on vuotanut ja palloja on lipsahdellut läpi. Tänään kuitenkin uskomme vahvaan ja tasapainoiseen esitykseen sekä kolmeen sarjapisteeseen!

Toimituksen tärpit:

Lukkaripeli:

Topi Kosonen vs Joni Rytkönen

KaMa on tuskaillut hieman lukkaripelinsä kanssa ja vakio lukkari Ville-Veikko Olli on ollut ongelmissa syöttönsä kanssa ja häntä on tuurannut viime otteluissa Joni Rytkönen. Myös Rytkösellä on ollut omat ongelmansa syöttönsä kanssa, mutta viime otteluissa hän on syötellyt hyvin, kuinka käy tänään kun paine kasvaa?

Kotiuttaminen:

Jari Törmänen vs Sami Joukainen

Joukainen on lyönyt tällä kaudela 0+53=53 ja uransa parasta kautta pelaava Törmänen 1+49=50, kumpi vie lyöjäjokereiden kamppailun?

KaMan toiseksi paras kotiuttaja Olli pelaa ottelussa jokerina, joten tilanteessa on riskinä lyöntijärjestyksen katkeaminen huonoon paikkaan ja se voi vaikuttaa oleellisesti sisäpeliin.

Jussi Kemilän paluu on tuonut kotiuttamisvastuuta numerolla lyöville Topi Kososelle ja Timo Vesaluomalle, jotka ovat onnistuneetkin hyvin viime otteluissa kotiutuksissaan, mikä on tämän päivän vire?

Nämä ja kaikki muut tänään MiiluAreenalla klo 18.00

Liikunnallinen lapsiparkki palvelee Pattasten koulun liikuntasalissa ottelulippua vastaan.

Osallistu ottelun aikana myös Pattijoen Urheilijat facebook-sivulla arvontaan ja voit voittaa liput ”taivaskatsomoon” ottelun toiselle jaksolle E.Helaakoski Oy:n nosturiin.

Nähdäämpä kentällä!