Pattijoen Urheilijat – Kiteen Pallo 23.7.2017 klo 17.00

 

Kiteen Pallon heikomman alkukauden jälkeen pelinjohtaja Jukka Latvala sai väistyä ja pestiin hyppäsi uusvanha Raimo Bragge. Hänen johdollaan päivän vastustaja onkin ollut hyvässä vireessä viime kierroksilla. Edellis viikon keskiviikon kierroksella KiPa yllätti kotikentällään toissapäivänä MiiluAreenalla vierailleet JymyJussit puhtaalla 2-0 voitolla. Hyvä vire jatkui myös viime sunnuntain kierroksella, kun kiteeläiset onnistuivat nappaamaan pisteen Vimpelin Saarikentältä.

KiPa on sarjataulukossa sijalla 8. 24 pisteellään ainoastaan yhden pisteen perässä Imatran Palloveikkoja, viimeistä ylempään jatkosarjaan oikeuttavaa paikkaa sekä suoraa pudotuspelipaikkaa perässä.

PattU:n sijoitus on sarjataulukossa 12, mutta tasaisessa keski/peräpäässä jo yksikin kolmen pisteen voitto voi muutaa sijoituksia nopeasti. Edellisessä ottelussa PattU onnistui nappaamaan tärkeän yhden pisteen mukaansa JymyJusseilta jaksovoiton ansiosta. Tässä vaiheessa kerätyt pisteet ovat kaikki arvokkaita, sillä ylempään/alempaan jatkosarjan alkaessa siihen mennessä kerätyt pisteet jäävät voimaan.

 

Aikaisemmasta kohtaamisesta PattU:lle jäi hampaankoloon, sillä Juvalla pelatun kamppailun KiPa voitti 2-0 ja nappasi kolme pistettä. Tänään on kuitenkin uusi ääni kellossa ja otteluun lähdetään rinta kaarella ja voitto mielessä.

PattU:lla on tämä ottelu mukaan lukien jäljellä vielä kolme ottelua ennen jatkosarjaa, sillä tiistaina matkataan KeKin vieraaksi Kempeleeseen ja torstaina pelataan MiiluAreenalla Kankaanpään Mailaa vastaan, joten todella mielenkiintoisia kamppailuja on sarjasijoitusten kannalta edessä. Varsinkin kun samoista sijoista taistelevat joukkueet kohtaavat toisensa mm. tänään, kun Hyvinkään Maila ja Kankaanpään Maila iskevät yhteen. Tiistain kierroksella taas vastakkain pelaavat Kiteen Pallo ja Alajärven Ankkurit. Torstain kierroksella vastakkain asettuvat Hyvinkään Tahko ja Kempeleen Kiri sekä Oulun Lippo Pesis ja Kiteen Pallo, joten todella jännittäväksi on onnistuttu tämän vuotinen otteluohjelma laatimaan.

 Liikunnallinen lapsiparkki palvelee Pattasten Koulun liikuntasalissa ottelulippua vastaan, yhteistyössä Ilopirpana.