Pattijoen Urheilijat ja Oulun Lippo Pesis iskevät yhteen kuumassa paikalliskamppailussa huomenna sunnuntaina Rännärin pesäpallostadionilla klo 17.00. Lippo majailee sarjataulukossa neljännellä sijalla ja PattU:n sijoitus on tällä hetkellä 11.

Lippo on saalistanut kolmesta viimeisestä ottelustaan yhden voiton ja kaksi tappiota. Eilen joukkue kärsi tappion Joensuun Mailalle supervuoroparin jälkeen lukemin 1-2s (4-6,0-3,0-2) Sitä ennen paikalliskierroksella Lippo voitti KeKin 2-0, mutta Kempeleessä pelatussa ottelussa KeKi onnistui yllättämään ”isoveljensä” tiukassa ja kuumassa ottelussa ja voitti lukemin 1-0.

Lippo tunnetaan kovalyöntisenä joukkueena ja se elääkin kovalyöntisten PattU-paidassakin esiintyneen kolmikon kotiutustehoista. Marko Pelkonen on lyönyt tähän mennessä 20 ottelussa 5+39=44, Matti Korhonen 0+37=37 ja Antti Korhonen 1+23=24.

PattU vieraili torstaina Kankaanpäässä, josta mukaan tarttui 1 piste, mutta voitto karkasi lopulta kotiutuslyöntikilpailun jälkeen KaMa:lle.  Miten käy huomenna, kun paperilla kovempi Lippo saapuu Rännärille?

Saako PattU:n ulkokenttä Topi Kosonen johdolla sekoitettua oululaisten sisäpelin?
Kuumenevatko tunteet ja kestääkö turpakäräjille alttiiden oululaisten hermot?
Miten Rännärin yleisö ottaa vastaan viime kaudella PattU-paidassa pelanneen Antti Korhosen?

Kaikki tämä, huomenna klo17, Rännärin pesäpallostadion.

daavid vs goljat