Viimeisestä neljästä ottelusta keltamustat ovat saalistaneet yhteensä neljä pistettä. Edellisessä ottelussa MiiluAreenalla vieraillut ja yhdeksään otteluun voittoputkensa venyttäneille Kouvolan Pallonlyöjille ei mahtanut mitään. Mutta jaksopisteen menetys Oulun Lipolle ja jaksotasapeli Kankaanpään Mailaa vastaan jättivät kahden pisteen loven sarjataulukkoon.

JymyJusseja vastaan oli myös tarjolla vähintään yksi piste sillä jaksovoittoon oli mahdollisuudet, mutta paloton ajolähtö vaihtui kolmeen paloon ja pistekin jäi ottamatta. Näistä otteluista olisi tärkeää napsia pisteitä, sillä sarjataulukko on tänäkin vuonna äärimmäisen tasainen ja pistemenetyksiin ei ole enää varaa mikäli joukkue aikoo kauden lopussa sarjataulukossa olla tavoitteeksi asetetussa kuuden parhaan joukossa. Tämä viikko näytteleekin suurta roolia, sillä vielä myöhemmin tällä viikolla joukkue kohtaa Kankaanpään Mailan ja Hyvinkään Tahkon vieraissa, josta pitää pisteitä tarttua mukaan.

Positiivista on, että lyöjäjokeri Ossi Meriläinen on alkanut pikkuhiljaa yltymään hyvään lyöntivireeseen ja merkauttikin KPL:ä vastaan neljä lyötyä. Kotiuttaminen on paikoitellen yskähdellyt, joten Ossin lyöntivireen kehittyminen otetaan kyllä ilolla vastaan, kommentoi pelinjohtaja Juha Karjaluoto,

Tämän päivän ottelussa nähtäneenkin lyöjäjokereiden kamppailu, sillä Ankkureiden riveistä vastaavassa roolissa pelaa Sami Mikkolanaho (0+16), joka on naputellut kaksi juoksua enemmän kuin Meriläinen. PattU:n tehokkain kotiuttaja on ollut toinen lyöjäjokeri Jari Törmänen.

Ankkureiden alkukausi on ollut vaikea ja joukkue nimesikin pelinjohtajakseen Vimpelissä kultaa ja hopeaa voittaneen Risto Ojanperän, jonka johdolla Ankkurit hieman piristyivät ja Hyvinkään Tahko kaatuikin kahden pisteen arvoisesti.

Keltamustien lyöntijärjestys on ennakkokokoonpanojen mukaan kokenut pieniä muutoksia, sillä Jere Achrén palaa kokoonpanoon sairastumisen myötä ja Harri Kolehmainen pelaa kärkietenijänä.

Pattijoen Urheilijat – Alajärven Ankkurit klo 18.00

Ennakko kokoonpano:

1 Harri Kolehmainen
2 Paavo Pelto
3 Timo Kallio
4 Topi Kosonen
5 Jere Achren
6 Tapio Salo
7 Marko Nikula
8 Markus Lehtiniemi
9 Teemu Juntunen
10 Ossi Meriläinen
11 Jan Hankala
12 Jari Törmänen