Ryöstöretkelle Kempeleeseen.

heinäkuu 25, 2017

Superpesiksen runkosarjaa on jäljellä enää kaksi kierrosta ja PattU:n osalta mahdollisuudet päästä ylempään jatkosarjaan vaatisivat paljon ristiin pelaamista ja molemmista omista otteluista sekä Kempeleen Kiriä ja Kankaanpään Mailaa vastaan kolmeen pisteen voittoja, kaikki on tosin urheilussa mahdollista ja se tästä tekeekin draaman kaarineen niin hienoa.

Täksi vuodeksi uudistunut sarjajärjestelmässä alemman jatkosarjan voittaja pääsee viimeisenä joukkueena pudotuspeleihin. Alemmasta jatkosarjasta voitaneen kuitenkin puhua, ”välisarjana” sillä se kuitenkin kuuluu runkosarjaan, mutta kulkee kuitenkin nimellä jatkosarja.

Alemmassa ”välisarjassa” pelaavat runkosarjassa sijoille 8-14 sijoille sijoittuneet joukkueet pelaavat toisiaan vastaan yksin kertaisen sarjan. Loppu kaudesta tuleekin todella jännittävä, sillä ”Runkosarjassa” kerätyt pisteet jäävät voimaan ja tällä hetkellä kuka tahansa näistä joukkueista voi mennä ”välisarjan” voittajana pudotuspeleihin, joutua Superpesis karsintoihin tai olemalla viimeinen, tippumaan suoraan Ykköspesikseen.

Tämän päivän ottelussa PattU matkustaa Kempeleen Kirin vieraaksi klo 18.00 alkavaan otteluun. KeKi tavoittelee ylemmän jatkosarjan paikkaa, josta se on 3 pistettä perässä Kiteen Palloa.

Keltamustat lähtevät otteluun varmasti kovalla latauksella, sillä MiiluAreenalla pelatussa TV-ottelussa KeKi vei kaikki kolme pistettä mukaansa.

KeKi on lyöntivoimainen porukka ja ottelussa nouseekin ulkopeli suureen roolin ja se on keltamustilla ollut viime otteluissa teräksisessä kunnossa.

Pelinjohtaja Juha Karjaluoto kertoi, että ryöstöretkelle olisi tarkoitus lähteä ja napata pisteet takaisin, mitkä KeKi onnistui edellisessä kohtaamisessa nappaamaan mukaansa.

Keltamustat lähtevät pienillä muutoksilla matkaan, sillä Eino Järvelä kärsii alaraajavammasta ja jokeriosastolle tähän otteluun nousee edelliset kaksi ottelua huilannut Jan Hankala.

Ottelu alkaa klo 18.00 ja sen näyttää Irish Pub OWC kävelykadulla Raahessa.