Superpesismiehistö matkustaa sunnuntaina Seinäjoen JymyJussien vieraaksi. Jaossa on tärkeitä pisteitä, sillä keltamustat ovat kolme pistettä perässä viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävästä Kankaanpään Mailasta.

JymyJussien sarjasijoitus on 9. ja se on kerännyt 26 pistettä 23 ottelusta. PattU:n vastaavat statistiikat on 11. ja 21 pistettä, joskin keltamustat ovat pelanneet yhden ottelun seinäjokelaisia vähemmän.

JymyJussien kirkkaimpana tähtenä tuikkii lyöjäjokeri Jukka-Pekka Vainionpää, joka on lyönyt 7+82=89 juoksua ja se edellyttää superpesiksen lyöjätilaston kärkipaikalle. Toiseksi eniten juoksuja JymyJussien riveistä on lyönyt Samu Sarre, joka on lyönyt 1+14.=15.

Ennakkotietojen mukaan paluun superpesiskentille tehnyt Jani Viljanen pelaa lukkarina ja alkukaudesta lukkaroinut Ville Viita on siirretty polttolinjaan.

PattU kärsi kirvelevän tappion Hyvinkään Tahkolle kotikentällään torstaina, sillä ensiksi Tahko rynnisti kolmen juoksun takaa-ajoasemasta 4-6 jakso voittoon ja vei myös toisen jakson lukemin 0-1. Keltamustien peli on kuitenkin ollut hyvin raiteillaan ja joukkueen kovan vireen sai kokea Rännärillä edellisellä kierroksella vieraillut Oulun Lippo, joka poistui ottelusta tappio niskassaan kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

PattU:n peli on ollut raiteillaan viime otteluissa ja etenkin joukkueen ulkopeli on antanut joukkueelle mahdollisuuden taistella voitosta myös sarjasijoitukseltaan kovempia joukkueita vastaan. Kovimmissa vireessä viime otteluissa on ollut lukkari Topi Kosonen, joka on sekoittanut vastustajien lyöntipeliä monipuolisella syöttövalikoimallaan ja taktisilla väärillään.

Ottelu alkaa klo 17.00 ja se on seurattavissa Ruutu+palvelun kautta.