Ottelurumba jatkuu keltamustien osalta tänään Seinäjoella, jossa päivän ottelua isännöi kovalyöntinen Seinäjoen JymyJussit klo18.00 alkaen. Irish Pub OWC näyttää ottelun suorana kävelykadulla.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kuusi ottelua ja keränneet niistä yhteensä 9 pistettä. Ne oikeuttavat sarjataulukon sijoihin 5. ja 6.

Hellekeli kielii hyvästä lyöntisäästä. Montako lyötyä Ossi Meriläinen paukuttelee tänään?

JymyJussien joukkueen kapellimestarina häärii lyöjäjokeri Jukka-Pekka Vainionpää, joka on naputellut kuuteen otteluun 0+15 lyödyt. Keltamustien parhaan kotiuttajan Jari Törmäsen saldo 0+12 on myös varsin mallikas.

Etenijäpuolella JymyJussien tehokkain on ollut kentän 9 kertaa kiertänyt kärkietenijä Jouni Koskela. Toiseksi eniten juoksuja on tuonut Ville Viita (8), joka pelaa lähtökohtaisesti numerolla kolme ja onkin vaihdellut pesänvälejä 71%:n tehokkuudella.

Keltamustista eniten juoksuja on tuonut Paavo Pelto, joka on kieränyt kentän jo 15 kertaa kuuteen otteluun. Monitoimimies Topi Kosonen on tuonut 10 juoksua.

Lukkaripeli myös nousee illan ottelussa suureen rooliin, sillä JymyJussien vasemmallakädellä heittävä Henri Itävalo osaa olla kimurantti lukkari sille päälle sattuessaan. Siinä onkin kysymys kumpi riisuu tänään lyöjät paremmin aseista? Itävalo vai Kosonen?

Keltamustilla on tämän päivän ottelussa kasvojenpesun paikka, sillä kahdessa viime ottelussa joukkue ei ole todellakaan parasta saanut irti. Helppoa se ei tule olemaan helteisessä lyöntikelissä Seinäjoella, mutta hyvällä esityksellä pillin vislatessa viimeiset kolme kertaa on kaikki mahdollista.

Lyöntijärjestykseen on tullut myös hieman muutoksia, sillä Markus Lehtiniemi iskee tänään ennakkokokoonpanojen mukaan numerolla 8. Jan Hankala nousee jokeriosastolle mukaan tuomaan etenijävoimaa ja Tapio Salo on huilivuorossa tänään.

Ennakkokokoonpanot:

1.Teemu Juntunen
2.Paavo Pelto
3.Timo Kallio
4.Topi Kosonen
5.Jere Achrén
6.Harri Kolehmainen
7.Marko Nikula
8.Markus Lehtiniemi
9.Tuukka Sarkkinen
10.Ossi Meriläinen
11.Jan Hankala
12.Jari Törmänen