Sunnuntaina Kiteen kimppuun.

kesäkuu 5, 2016

Superpesismiehistö jatkaa otteluitaan sunnuntaina klo 17.00 vierasottelulla Kiteen Palloa vastaan. Rantakenttä on ollut viime vuosina keltamustille vaikea paikka vierailla, mutta viimeistelytreeneissä nähtiin luottavaisilla mielin matkaan lähtevä miehistö.

Kitee majailee sarjataulukossa sijalla 7. (2-0-3-2) kovimmassa vireessä on ollut 14 juoksua tuonut Ville Posti sekä mailanvarressa 1+11 tehot lyönyt Sami Partanen. Myös paluuntehnyt Sami Joukainen on ollut mies paikallaan lyömällä 0+19 tehot kahdeksan pelatun ottelun jälkeen.

Keltamustien peli on kehittynyt koko ajan parempaan suuntaan ja sarjasijoitus on tällä hetkellä vaatimattomasti 11. (1-0-2-5) mutta edellisessä ottelussa sarjakärki Vimpeliä vastaan raikulipojat kiusasivat ViVe:ä tosissaan. Onnistumisia on tullut laajalla rintamalla ja etenkin kokenutkaarti Topi Kosonen, Jussi Kemilä ja Paavo Pelto ovat olleet mainiolla pelipäällä viimeisissä otteluissa.

Kitee ja PattU ovat pelanneet viime vuosina tasaisia otteluita ja nettitoimitus uskoo, että myös tämän päivän ottelusta tulee tiukka kamppailu. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta jaksot ovat ratkenneet 1-2 juoksun erolla viimeisessä 7 ottelussa, missä PattU on rantakentällä vieraillut.

Ottelu alkaa klo 17.00 ja liveseuranta löytyy täältä:

Kokoonpano:

kokoonpano vive