PattU pelaa viimeisen Halli-SM-ottelunsa sunnuntaina Ouluhallissa Oulun Lippo Pesistä vastaan klo 13.30.

Vaikka ottelussa ei kilpailullisesti ole enää panosta, niin ottelusta nähtäneen kuitenkin tiukka vääntö. Nuori Lippo varmasti hamuaa keltamustien päänahkaa, mutta helpolla se ei tule irtoamaan. Edellisessä Halli-SM-ottelussaan PattU nappasi makean voiton Sotkamon Jymystä, joka jatkaa lopputurnaukseen tappiosta huolimatta. Tämä voitto kertoo siitä potentiaalista, joka keltamustilla on tulevalle kaudelle ja jokainen joukkue saa olla varuillaan PattU:a vastaan.

PattU:n kokoonpanossa tuskin nähdään yllätyksiä ja kärkiviisikko todennäköisesti tulee olemaan muodosssaan Kolehmainen-Pelto-Kallio-Kosonen-Lehtiniemi ja jokeriosastolla lyöjätykit Meriläinen ja Törmänen lyövät miehiä kotiin. Se on mielenkiintoinen kysymys, että kenet pelinjohtaja Juha Karjaluoto valitsee toiseksi koppariksi. Hyvin viime ottelussa pelannut Tapio Salo vai nuoripalloilulahjakkuus Tuukka Sarkkisen?

Lipon kokoonpanossa ei ole näkynyt vielä joukkueen ehdottomasti nimekkäintä pelimiestä ja sunnuntaina katseet kohdistuukin siihen, että joko Ville Posti pelaa? Lipon kokoonpanoon todennäköisesti takaisin nousee viime viikonloppuna sairastellut Tapani Piri. 

Tulehan väijymään paikallisderbyä Ouluhalliin! Liput otteluun maksaa 5e.