Superlauantai kruunaa viikon

kesäkuu 9, 2018

KeKi emännöi Rauman Feraa MiiluAreenalla.

Edessä on kauan odotettu Superlauantai, jolloin nähdään kaksi huippuottelua MiiluAreenalla.

Klo13.00 alkavassa ottelussa naisten Superpesis tekee paluun paikkakunnalle, kun Kempeleen Kiri emännöi Rauman Feraa. KeKin peliäjohtaa pesisoppinsa Pattijoelta ammentanut Sami Lassila. Pelaajistosta PattU-kasvatteja löytyy kaksi. Iiris Puskala on pelannut upean alkukauden ja paukutellut kahdeksaan otteluun 0+16 juoksua. Henna Tähtilä on pelannut pääosin kärkietenijän roolissa numerolla yksi, mutta tänään Henna iskee jokeripaidasta.

Rauman Feran riveistä myös PattU:a edustanut ja ensimmäistä pääsarjakauttaan pelaava Sini Grip, joka on kirjauttanut lyötyjen sarakkaaseen 7 onnistumista. Pohjoisen pesisseuraajille tuttu pelaaja lienee myös viime kaudella Lipottaria edustanut Laura Pohjola.

Tervetuloa juhlistamaan naisten Superpesiksen paluuta paikkakunnalle.

Kompastuuko PattU kovavireiseen KPL:ään?

Tällä hetkellä vierasjoukkue Kouvolan Pallonlyöjät hyrskyttää kahdeksan ottelun voittoputkessa. Toistaiseksi ainoan tappionsa kouvolalaiset ovat kärsineet kauden avausottelussa Vimpelin Vetoa vastaan, joka jatkaakin sarjakärjessä toistaiseksi kaikki ottelut voittaneena.

Täksi kaudeksi KPL:n viuhkaan tarttunut lajilegdenda Matti Iivarisen joukkueen alkukauden hyvän vireen alle on jäänyt myös kärkijoukkueet Sotkamon Jymy ja Joensuun Maila. Yllättääkö keltamustat tänään ja nappaa ottelusta pisteitä mukaansa?

PattU on voittanut kaksi edellistä otteluaan ennalta heikoimpia Kankaanpään Mailaa ja Oulun Lippoa vastaan, mutta harmittavasti näistä molemmista otteluista on jäänyt pisteitä ottamatta, kun jaksotasapelin ja jaksotappion myötä kaksi arvokasta pistettä joukkue on jäänyt ottamatta.

Keltamustien perisynti on ollut tällä kaudella ailahtelevuus. Silloin kun vaihtopelaaminen on toiminut eivät kotiuttajat ole saaneet onnistumisia. Ulkopeli myös nousee suureen rooliin KPL:ää vastaan sillä joukkue rakentaa tilannetta hyvillä prosenteilla, mutta kylmän kelin vuoksi pomppu lienee pois käytöstä tänään.

Sen verran potentiaalia keltamustien joukkueessa on, että hyvänä päivänä kuka tahansa kärkijoukkue voi etenkin MiiluAreenalla kompastua, joten tullaanhan sankoilla joukoilla seisomaan kotijoukkueen taakse.