Huomenna lauantaina Pattijoen Urheilijat matkustaa Perhon kuntaan Keski-Pohjanmaalle, jossa pelataan harjoitusottelu Alajärven Ankkureita vastaan. Ottelu on osa pesäpallokauden avaustapahtumaa, joka järjestetään Perhon upouudella hiekkatekonurmella.

Päivä käynnistyy klo 11.00 pelaajatapaamisilla ja ohjelmassa on mm. lyöntiklinikkaa, jossa pelaajat opastavat oikeanlaisen lyöntitekniikan kanssa. Itse ottelu käynnistyy klo 14.00.

Nettitoimitus kysäisi pari kysymystä pelinjohtaja Jari Törmäseltä:

Mitäs ajatuksia huomisesta?

JT: Odotan hyvää päivää huomisesta, mukava mennä kun on järkätty tuollaista pientä oheistoimintaakin pelin ympärille ja haluan kiitää koko Pattijoen Urheilijoiden puolesta kutsusta, että saadaan olla mukana.

Mitä odotat harjoitusottelulta?

JT: Vaikka viime viikolla päästiin vasta ulkona harjoittelemaan ensimmäisen kerran, niin odotan että pelattaisiin jo hyvää pesistä. Kyseessä on tietenkin ensimmäinen peli mutta siitä huolimatta pelin pitäisi olla jo kuosissa. Vastustaja Alajärvi on laadukas ja hyvin valmennettu porukka, joka pelasi viime vuonna hyvän kauden, niin siinä mielessä hyvä mittari meille.

Ottelun/päivän kulkua voit seurata sosiaalisen median kanavistamme:

Facebook https://www.facebook.com/PattijoenUrheilijat
Twitter:  https://twitter.com/patturaahe
Instagram: https://twitter.com/patturaahe

Seuraaminen onnistuu myös kätevästi nettisivujen etusivun kautta, jonne sosiaalisen median kanavamme päivittyvät automaattisesti.

PattU lähtee otteluun seuraavanlaisella kokoonpanolla:

pattuvsaa