Edessä on kamppailu, kun kaksi kaunista kohtaavat ensimmäisen kerran tänä kesänä. Kysehän on siis Pattijoen Urheilijoiden ja Sotkamon Jymyn kamppailusta, kun joukkueet iskevät yhteen Sotkamossa Hiukan pesäpallostadionilla.

Pelinjohtokaksikko Jari Luoto ja Juha Karjaluoto laittoivat kuviot kuntoon aamutreeneissä.

Joukkue virittäytyi päivän otteluun pitämällä aamuharjoitukset MiiluAreenalla ja 2.pelinjohtaja Jari Luoto kertoo, että harjoituksissa keskittyminen on ollut omassa pelaamisessa edellisen karmean Kossu tappio-ottelun jälkeen.

Kestomenestyjä Jymyn kauden alku on ollut takkuinen ja neljästä ottelusta joukkue on napannut vain yhden kolmen pisteen voiton ja senkin Haminan Palloilijoita vastaan. Edellisessä ottelussa kainuulaiset kärsivät shokkitappion vieraskentällä Kiteen Palloa vastaan 2-1s (5-4,0-5,3-1.) Lisäksi ottelun joutui jättämään kesken korkean profiilin pelaajiin kuuluvat Niko Korhonen ja Antti Hartikainen, jotka ovat ennakkotietojen mukaan sivussa myös tänään.

Hartikainen on kainuulaisille iso menetys sillä hän on pelannut alkukaudesta yli 80% kärkilyöntiprosentilla, joten tilanteenrakentelu vaikeutuu kainuulaisilla oleellisesti. Numerolla 3 pelannut pikakiitäjä Niko Korhonen on myös iso menetys. Alkukaudesta Sotkamon riveistä tahtipuikkoa on heilutellut jokeritykki Roope Korhonen, joka on joukkueensa tehokkain kotiuttaja (0+9=9). Tänään numerolla kaksi pelaava Niilo Piiponniemi on merkauttanut alkukauden otteluihin yhden kunnarin ja 8 tuotua juoksua.

Keltamustien rosteri on hieman elänyt ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella Harri Kolehmainen kiitää kärkietenijänä. Markus Lehtiniemi palaa kokoonpanoon numerolle 5. Tuukka Sarkkinen pelaa kopparina ja Tapio Salo täydentää lyöntivoimaisen jokeriosaston yhdessä tulikuuman Jari Törmäsen ja Ossi Meriläisen kanssa.

Paavo Pelto on ollut mainossa vireessä alkukaudesta.

PattU:n riveistä upeaa alkukautta pelaa Paavo Pelto, joka on kirjauttanut jo 15 tuotua juoksua ja pelannut 71%:sta sisäpeliä. Lyöjäjokeri Jari Törmänen on naputellut viiteen otteluun komeat 0+12 lyötyä.

Keskinäiset ottelut PattU:n ja SoJy:n ovat olleet lähtökohtaisesti tiukkoja ja viime vuosina on nähty jaksotasapelejä ja keltamustat ovat pariin otteeseen onnistuneet myös Hiukassa kotijoukkueen yllättämään.

SoJy:n poissaolot ja täksi kaudeksi vahvistuneet keltamustien kohtaaminen tarjoaa ennakkoon kierroksen mielenkiintoisimman ottelun ja nettitoimituksella on vahva luotto, että tänään pisteitä mahdollisesti Hiukasta lähtee mukaan.

Ottelu käynnistyy klo 16.00 ja ottelun näyttää suorana Irish Pub OWC kävelykadulla. Tervemenoa viihtymään!

Ennakkokokoonpano:

1.Harri Kolehmainen
2.Paavo Pelto
3.Timo Kallio
4.Topi Kosonen
5.Markus Lehtiniemi
6.Jere Achrén
7.Marko Nikula
8.Tuukka Sarkkinen
9.Teemu Juntunen
10.Ossi Meriläinen
11.Tapio Salo
12. Jari Törmänen


olemukana

Pattijoen Urheilijat juhlii tänä vuonna 90-vuotista taivaltaan järjestämällä hyväntekeväisyys ottelun 19.6.2018, jonka tavoite on tehdä uusi MiiluAreenan yleisöennätys. Pattijoen Urheilijat ry tulee lahjoittamaan puolet pääsylipputuloista hyväntekeväisyyteen, jonka kohteena on OYS:n osasto 51 eli lasten veri-ja syöpätautiosasto.

Ottelusta toteutetaan haastekampanja, jossa yritykset ja yhteisöt voivat osallistua yhteisen hyvän tekemiseen. Siihen yritykset ja yhteisöt pääsevät mukaan ostamalla minimissään 8 normaalihintaista pääsylippua. He voivat ostaa lippupaketin ja haastaa edelleen muita yrityksiä ja yhteisöjä mukaan tapahtumaan. Yksityisillä henkilöillä on mahdollisuus ostaa lippu verkkokaupasta tai paikan päältä.

OLE MUKANA AUTTAMASSA!