Pattijoen Urheilijat ja Manse PP kohtaavat tänään lauantaina klo 16.00 Kaupin pesäpallostadionilla neljännen superpesiskarsintaottelun merkeissä. PattU johtaa sarjaa 2-1 ja sarjapaikan varmistaminen vaatii kolme voittoa. Joukkue matkasi jo eilen Tampereelle mutta se äänekkäin joukko eli fanibussi lähti liikkeelle tänä aamuna. Kutsumme myös kaikki Tampereen alueen lähistöllä asuvat PattU-kannattajat fanikatsomoon.

Ottelusarjoista puhuttaessa nousee aina esille kuinka vaikeaa ottelusarjan katkaiseminen on. Myös tämän päiväisessä ottelussa tuo klisee nousee pinnalle, sillä helpolla keisareiksi itseään nimittävät tamperelaiset eivät tule nahkaansa myymään. Edellisissä otteluissa Manse PP on onnistunut aika-ajoin haastamaan keltamustia hyvin ja siitä osoituksena on edellinen Tampereella pelattu ottelu, jonka keisarit voittivat supervuoroparin jälkeen 1-0 (2-9,6-4,1-0.)

Pelinjohtaja Jari Törmänen oli luottavainen jo keskiviikon ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että sarja menee tänään poikki lauantaina. ”Mikäli kaverilta saadaan läpilyönnit pois ja pelataan itse omalla tasolla, niin ollaan vahvoilla” kommentoi hän luottavaisena.

Ottelu alkaa Kaupin pesäpallostadionilla klo 16.00 ja se on myös katsottavissa suorana Fanseat.com nettipalvelun kautta klo 15.45 alkaen. Fanseat tarjoaa ensimmäiset 30 päivää veloituksetta.

Lue myös pesis.fi-sivuston otteluennakko