Tärkeitä pisteitä jaossa.

toukokuu 28, 2017

Kotiottelut jatkuvat, kun Superpesikseeen täksi kaudeksi noussut Imatran Palloveikot saapuvat MiiluAreenalle. IPV on kerännyt kolmesta viime ottelusta yhteensä 4 pistettä, imatralaiset onnistuivat ryöstöretkessään oulussa, jossa Lippo kaatui 0-1 (1-3,6-6.) Kauden ensimmäinen todellinen yllätys nähtiin noin viikko sitten, kun IPV voitti Joensuun Mailan kotonaan supervuoroparin parin jälkeen 2-1.

Harri Kolehmainen pelaa tänään kärkietenijänä.

IPV:ssä kärkietenijän vastuuta kantaa raahelaisillekkin erittäin tuttu mies Lauri Kaartokallio. Toinen suurelle yleisölle tuttu mies on suurella tunteella pelaava Miikka Matikka, joka on joukkueen päävaihtaja.

Keltamustien kokoonpanossa on tapahtunut pieniä muutoksia, sillä kärkietenijän vastuuta kantaa tänään Harri Kolehmainen. Yhdeksikössä jatkaa myös torstaina Kouvolassa ulkopelidebyyttinsä tehnyt Tyrnävän raikulipoika Antti Väänänen. Timo Vesaluoma palaa koppariksi yhden ottelun huilin jälkeen. Marko Nikula on sivussa alaraajavamman vuoksi. 

Ottelusta odotetaan lähtökohtaisesti vähäjuoksuista ja tiukkaa, sillä luontoäiti on päättänyt näyttää pelipäivänä sitä itseään ja ilmassa leijuu sateenuhka. Pesis on kuitenkin parasta paikan päällä ja sateen vuoksi pois jääminen katsomosta on kotijoukkueen pettämistä varsinkin, kun sata ensimmäistä Veikkauksen kanta-asiakaskorttilaista pääsee otteluun kaksi yhden hinnalla.

Pisteet ottelusta olisivat elintärkeitä tässä vaiheessa, sillä sarjataulukossa sijoilla 5-12 olevat joukkueet ovat vain 3 pisteen sisällä ja tänään voitolla olisi oiva sauma nousta sarjataulukossa ja nostaa osakkeitaan jo ennestään tiedetyssä todella tiukassa keskikastissa. 

Veikkauksen kertoimet otteluun: ( klo10.33) Raahe 1,83 x 2,80 Imatra 5,10

Lämpimästi tervetuloa tähän Raahen Seurakunnan isännöimään otteluun.