Superpesismiehistöllä on jäljellä neljä ottelua ennen ylempää/alempaa jatkosarjaa,  joista kaksi pelataan tänä viikonloppuna. Perjantai-illan saunaan saapuu Seinäjoen JymyJussit ja sunnuntaina MiiluAreenalle saapuu vierailulle Kiteen Pallo.

Tuulettaako Topi Kosonen ja keltamustat tänään?

Vierailija JymyJussit majailee sarjataulukossa sijalla 5. 43 pisteellään ja PattU:n sijoitus on 12. erittäin tasaisessa keskikastissa, jossa sijoja 9-14 erottaa vain neljäpistettä. JymyJussit on kerännyt kolmesta viime ottelusta 3 pistettä, kun eilisessä ottelussa kaatui Kempeleen Kiri Jukka-Pekka Vainionpään hirmuvireen ansiosta (kotiutukset 7/7.) Sarjakärki Joensuun Maila puolestaan haki puhtaan 0-2 voiton Ilkka-Areenalta ja sitä edellisellä kierroksella kovaan vireeseen äitinyt Kitee Pallo yllätti seinäjokelaiset kotikentällään 2-0.

PattU:n pistepussi ei ole kolmesta viime otteluista karttunut. Vimpelin Vedon vieraana Saarikentällä hallitseva mestari onnistui tekemään tarvittavan juoksun ja PattU:n jaksovoitto vaihtui jaksotasapeliin. Toissa kierroksella nähtiin todellinen rimanalitus kotiottelussa Koskenkorvan Urheilijoita vastaan, kun ensimmäisen jakson 3-0 johto kuivui kasaan Kossun yhteen pitkään sisävuoroon, jossa KoU hakkasi 6 juoksua keltamustien ulkokentästä ja toiselle jaksolle keltamustat saapuivat paikalle, mutta jotain oli täytynyt pukukoppiin unohtua, sillä Kossu voitti toisen jakson 0-15. Tiistaina päävastustaja Hyvinkään Tahkon vieraana toisen jakson voitto oli omissa käsissä, mutta Tahko onnistui kääntämään 1-4 tappioaseman 4-4 lukemiin ja reissusta jäi tärkeät piste(et) saamatta.

JymyJussesta puhuttaessa yksi pelaaja nousee aina yli muiden. Raahelaisillekkin tuttu Jukka-Pekka Vainionpää on ollut jälleen levottomassa vireessä ja 23 otteluun mies on pommittanut 5+88=93 lyötyä. Kärkietenijä Tuomas Raunio on pelannut hyvän kauden ja menee kovalla prosentilla kentälle, mutta riisuuko Topi Kosonen hänet tänään aseista? Keltamustien pommituksen kohteena tulee todennäköisesti olemaan kolmoskopparina pelaava Ville Viita, joka joutui eilen Kempeleessä yleisön hampaisiin, kun miehen käsi ei riittänyt etenijöitä polttamaan.

PattU:n parhaimmistoa viime otteluissa on ollut kärkietenijä Harri Kolehmainen ja Timo Vesaluoma, joka on kotiuttanut kovalla prosentilla etenijöitä pelatessaan numero viitoset hihassa. Tärkeitä onnistumisia on saanut myös Eino Järvelä, joka löytänyt lyöntivireensä.

Pattijoen Urheilijat vs Seinäjoen JymyJussit klo 18.00 MiiluAreenalla, lämpimästi tervetuloa viihtymään Jäljen Jättiläisen isännöimään otteluun!

 

 

 

Liikunnallinen lapsiparkki palvelee asiakkaitaan Pattasten koulun liikuntasalissa ottelulippua vastaan, yhteistyössä Ilopirpana.