Superpesismiehistö jatkaa otteluitaan tänään klo 18.00 Vimpelin Vedon vieraana Saarikentällä. Keltamustilla on edessä kolme kovaa peliä sillä tämän päivän pelin lisäksi keltamustat kohtaavat sunnuntaina Sotkamon Jymyn Hiukassa ja back-to-back hengessä SoJy saapuu jo tiistaina Rännärille.

Vimpeli majailee sarjataulukon kärjessä 16 pelatun ottelun jälkeen ja joukkue on kärsinyt tähän mennessä vain yhden tappion ja se tuli kärkiottelussa Sotkamon Jymyä vastaan. ViVe on todella laadukas joukkue ja sen kärki (Teemu Isoketo, Sami Haapakoski, Mikko Kanala) on rakennellut todella hyvällä prosentilla tilannetta kotiuttajamiehille Matias Rinta-Aho (41 lyötyä) Henri Puputille (52 lyötyä) sekä lyöjäjokeri Janne Mäkelälle (45 lyötyä) joten tärkeää olisi saada tehtyä heti paloja kärjestä ja sitä kautta hankaloitettua ViVen pelaamista.

PattU onnistui Rännärillä ottamaan makean päänahan tiistaina sillä yksi päävastustaja Kiteen Pallo kaatui supervuoroparissa Eino Järvelän lyödessä ja ottelun ratkaisun keltamustille. PattU:n otteet ovat parantuneet jatkuvasti kauden edetessä ja pieniä notkahduksia lukuun ottamatta joukkue on pelannut varsin mallikkaasti heikomman alkukauden jälkeen. PattU lähtee otteluun haastajan roolissa vuoropari ja jakso kerrallaan haastamaan paperilla kovempaa Vimpeliä mutta joukkueessa vallitsee täysi luottamus siihen, että myös nappisuorituksella pisteitäkin voi lähteä mukaan Saarikentältä. PattU haastoi kotiottelussaan ViVeä hienosti ja onnistui toisella jaksolla venymään 8-8 tasalukemiin mutta vaikka harmittavan lähelle keltamustat pääsivätkin, niin pisteitä ei hyvän esityksen jälkeen jäänyt Rännärille.

Ottelu alkaa klo 18.00 ja sitä voi seurata tulospalvelun kautta: