Kauden pitkä odotus on ohi, kun PattU matkustaa tänään sarja-avaukseen Kiteen Pallon vieraaksi. KiPa tarjoaa tämän vuoden keltamustalle joukkueelle erinomaisen tasonmittauksen, sillä joukkueet ovat viimeisien vuosien aikana pelanneet erittäin tiukkoja otteluita.

Jari Törmänen on ollut preseasonilla kuumassa vireessä. Tässä mies odottelee tuplakotiutusta kunnarin jälkeen.

Rantakenttä on ollut myös keltamustille paha vieraskenttä, josta pisteet ovat olleet tiukassa. Edellinen voitto vieraskentältä napsahti 2016 myös silloin tiukan ja vähä juoksuisen kamppailun jälkeen. Sitä edellinen voitto on kesältä 2014, mutta tänään usko on vahva vahvistuneiden keltamustien voittoon.

Kauteen lähdettäessä PattU:lla on takana voitokkaat harjoitusottelut Alajärven Ankkureita ja Kempeleen Kiriä vastaan. Ankkurit kaatui Kitrolla 0-2 (1-6,0-4) ja Kiri kaatui kahdesti lukemin 1-0 (1-1, 10-5) sekä Sarkkirannassa 1-2 (1-5, 4-3, 0-2.)

KiPa on niinikään kerinnyt pelata kolme harjoitusottelua ulkokentillä ja niissä joukkue on kärsinyt tappiot sekä Sotkamon Jymylle 0-2 (0-2,0-3), Imatran Palloveikoille 1-0 (1-1,2-1) ja Joensuun Mailalle 0-2 (1-3,0-2.)

PattU:n kokoonpanosta mielenkiintoisin kysymys lienee, että nähdäänkö Harri Kolehmainen kokoonpanossa pienen alaraajavamman jälkeen vai hoiteleeko Teemu Juntunen kärkietenijän tehtäviä. Kumpi lyö enemmän juoksuja? Tulikuumassa vireessä harjoitusotteluissa ollut Jari Törmänen vai superjokeri Ossi Meriläinen?

Nettitoimitus tavoitti pelinjohtaja Juha Karjaluodon linja-autosta, joka kertoi omia mietteitään sarja-avauksen kynnyksellä. -Luottavaisin mielin ollaan lähdetty matkaan ja hyvin menneen harjoituskauden jälkeen on helpompi lähteä kauteen. Kitee on ensimmäinen kunnon mittari meille, sillä Rantakenttä on paha vieraskenttä ja KiPa joukkueena sellainen, joka pitää voittaa mikäli haluamme olla kuuden sakissa runkosarjassa.

Millä eväin Kitee kaatuu tänään?

Riittävästi tilannetta niin kyllä Törrö (Törmänen) ja Ossi (Meriläinen) lyö pinnat kotiin.

Kiitos Juha ja tsemppiä matsiin!

Ottelu näkyy Ruutu+ kautta ja ottelu on näkyvissä myös Irish Pubissa kävelykadulla.

Veikkauksen kertoimet (tilanne 8.41) Kitee 2,50 x 2,55 Raahe 3,25

Ennakkokokoonpano:

1.Teemu Juntunen
2.Paavo Pelto
3.Timo Kallio
4.Topi Kosonen
5.Markus Lehtiniemi
6.Jere Achrén
7.Marko Nikula
8.Tuukka Sarkkinen
9.Harri Kolehmainen
10.Tapio Salo
11.Antti Karjaluoto
12.Jari Törmänen