Pattijoen Urheilijoiden kauden viidennestä ottelusta Hyvinkäältä ei tarttunut pisteitä matkaan, vaan kotijoukkue Hyvinkään Tahkon vaarallinen lyöntipeli ja kolme kunnaria koituivat keltamustien kohtaloksi. Ottelu päättyi Hyvinkään voittoon 2-0 (7-2,10-2)

Eino Järvelä löi PattU:n neljästä juoksusta kaksi.

RS:n kummipelaaja Eino Järvelä löi PattU:n neljästä juoksusta kaksi.

Ottelu käynnistyy PattU:n kannalta mainiosti kun tilanne saadaan pelattua Eino Järvelälle, Eino ei tällä kertaa onnistu mutta saa säilytyslyönnillä pedattua täydet pesät Jussi Markukselle, joka täräyttääkin hienosti lukemat 1-0:n Jussi Kemilän tuodessa. Tahkon vastaus tuli välittömästi ensimmäisen tasoittavalla, kun Juha Korhonen ja Teemu Nikkanen kotiuttivat Lauri Vierimaan sekä Juha Puhtimäen. Tahko onnistui karkaamaan 3-1 johtoon, kun jokeri Mikko Pauna löi Nikkasen kotipesän turviin. Toisessa vuoroparissa PattU:n jäätyä nollille Tahko sai lyöntipeliään auki. Juha Katajisto ja Iiro Kuosa löivät kunnarit mieheen ja kolmanteen vuoropariin lähdettäessä tilanne oli 7-1 Tahkolle. Jakso oli käytännössä selvä vaikka Järvelä vielä kaunisteli lukemia kotiuttaen Timo Ehrolan ja jakson loppulukemat kirjattiin 7-2.

Toiselle jaksolle Raikulipojat jatkoivat siitä mihin ensimmäisen jakson lopulla jäivät eli pelaten tiivistä ulkopeliä ja jättäen Tahkon nollille. PattU aloitti toisen jakson myös vahvasti kun Järvelälle rakenneltiin yhden palon ajolähtö. Järvelä kiitti ja löi kotipesään Pellon. Lisää seurasi kun tilanne jatkui ja lyöntipaikalle asteli Teemu Tähtilä. Tähtilä kotiutti kauden ensimmäisellään Ehrolan ja toisen aloittavalle lähdettiin keltamustien johtaessa 0-2. Kolmannen aloittavalla Tahko sai pelätyn lyöntipelinsä auki, kun Juha Korhonen tinttasi kunnarin ja sen seurauksena 4 juoksua. PattU:n kahden juoksun johtoasema kääntyi hetkessä 4-2 tappioasemaan ja kun Katajisto ja Nikkanen löivät juoksut mieheen kolmannen tasoittavalle lähdettiin 6-2 kotijohdossa. Kolmannen lopettavalla keltamustat jäivät nollille, kun Tahkon ulkopeli toimi hyvin ja neljännessä vuoroparissa Hyvinkää onnistui juoksujen teossa ja PattU taas ei niin loppulukemat 2-0 kirjatttiin jaksoin (7-2, 10-2.)

PattU:n ottelut jatkuvat torstaina kotiottelulla, kun vastustajaksi saapuu kovassa vireessä olevan Jukka-Pekka Vainionpään johdolla Seinäjoen Jymyjussit. Ottelu alkaa klo18.00 Rännärin pesäpallostadionilla tervetuloa.