Pattijoen Urheilijoiden ja Manse PP:n välinen viides ja ratkaiseva superpesiskarsintaottelu keräsi Rännärin lehtereille kauden ennätysyleisön ja paikalla olikin yli 1500 henkeä. PattU veti otteluun yllätyskortin sillä pelinjohtaja Jari Törmänen teki comebackin ja pelasi 1-vahtina ja numero 5 hihassaan. Ottelun ja sarjapaikan ratkaissut lyönti lähti Topi Kososen mailasta neljännen tasoittavalla toisella jaksolla. PattU voitti ottelun 1-0 (7-3,2-2)

Ottelu lähti keltamustien kannalta erinomaisesti käyntiin sillä Harri Kolehmainen, kotiutti Topi Kosonen ja hetkeä myöhemmin Tapio Salo löi Jari Törmäsen kotipesään, joka villitsi rajusti omiaan kannustanutta kotiyleisöä entisestään. Toisessa vuoroparissa keltamustat hurjastelivat jo 6-0 johtoon, kun ensiksi Kosonen kotiutti sekä Paavo Pellon, että Ville Majavan. Eino Järvelä löi Tapio Salon kotipesään ja hetkeä myöhemmin Jussi Kemilä kotiutti Majavan. Kolmannen lopettavalla Manse PP onnistui kaventamaan tilanteeksi 7-3, mutta tämän lähemmäs tamperelaiset eivät päässeet ja näihin numeroihin päättyi ensimmäinen jakso.

Toinen jakso mentiin teemalla Topi Kosonen vs Jarkko Paloniemi. Ensin Paloniemi löi Eetu Karhulahden kotipesään ja vei joukkueensa johtoon. Tasoittavalla vuorolla Kosonen löi Majavan kotiin ja tasoitti tilanteeksi 1-1. Kolmannen lopettavalla Jarkko Paloniemi  aiheutti sydämentykytyksiä Rännärin yleisölle lyömällä pallon kolmoskulmauksesta läpi mutta Majava pinkoi pallon kiinni ja seurauksena vain yksi juoksu Jukka Tuomiston keritessä kotipesään. Mansen johto kesti neljännen lopettavalle asti, jolloin keltamustat rakentelivat yhden palon ajolähdön Kososelle. Kosonen löi kierteisen näpyn kolmosrajaan ja tiukan pesäkilvan jälkeen Majava käynnisti keltamustat voitonjuhlat!

Katso video ottelun ratkaisusta: