Joensuu hävisi jälleen kotiutuslyöntikisassa.
Joensuun Maila sai poistua toisen kerran tappio niskassaan kentältä keltamustien kohtaamisen jälkeen. Lukkari Topi Kosonen oli tiistaina ottelun hahmo napsien kärpäsiä ykköseltä nopeilla heitoillaan ja kaiken kukkuraksi ratkaisi supervuoron lyötyään läpi kolmospuolelta tuloksena yksi tavallinen ja kunnari. Vieraiden Tuomas Jussila oli ykköspalkittu vaikka avitti omilla virheillään kakkosjaksolla keltamustia jaksovoittoon. Topi ansaituisti ykköspalkittu ja kakkospalkittu Antti Korhonen.

expattu
Ex-pattu Tuomas Jussila ei ollut juttutuulella kakkoselle tulleen palon jälkeen.

Sunnuntain vierasottelussa kaadetaan Koskenkorvaa.
Koskenkorvan Urheilijat ovat sarjassa viimeisenä vain kuusi pistettä keränneenä. Ei Koskenkorva aivan vaaraton joukkue ole, koska lyöjäjokeri Jere Dahlström pystyy yksin ratkomaan pelejä, kun sille päälle sattuu. Viimeisimmässä pelissä Jyväskylää vastaan Kossulaiset saivat aikaan jopa 14 kolmostilannetta, mutta kotiutustehojen ollessa heikot pisteet matkasivat Jyväskylään.

Keltamustat janoavat kiivaasti pisteitä.

Viime peli osoitti, että keltamustat eivät luovuta koskaan. Ensimmäiset jaksot ovat olleet pitkän aikaa hankalia, mutta joukkue on herännyt taisteluun toisella jaksolla. Sarjasijoitus on tällä hetkellä pudotuspeliviivan yläpuolella, mutta pisteitä on saatava koko ajan tasaiseen tahtiin. Pelinjohtaja Jari Törmänen muutti viime peliin kokoonpanoja ja todennäköisesti samoilla kokoonpanoilla mennään sunnuntain peliin.

Koskenkorvan Urheilijat vs Pattijoen Urheilijat su 19.7 klo 17:00