Supermiehet jatkoivat otteluitaan Joensuun Mailan vieraana, mutta paljoa ei jäänyt jälkipolville ottelusta kerrottavaa, JoMa murskasi tehokkaalla lyöntipelillään keltamustat täydellisesti voittaen ottelun lopulta 2-0 (6-0,15-0.)

Ensimmäisellä jaksolla nähtiin todellisesta JoMan rummutusta ja joensuulaiset aloittivatkin juoksutehtailun jo ensimmäisessä vuoroparissa, kun Mikko Kemppainen löi kaksi kertaa kakkosjatkeelle siirtäen ensiksi Tuomas Jussilan kolmospesälle ja sen jälkeen kotipesään. PattU:n sisävuoro oli taas sysimusta, kun kärki Teemu Juntusen tullessa lyömään oli rasitteena jo kaksi paloa ja sisävuoro loppuikin lyhyeen. Sisäpeli oli ensimmäisellä jaksolla lukossa, kun JoMan taas ei. Toisen lopettavalla JoMa naputteli neljä juoksua ja käytännössä ensimmäinen jakso oli tässä vaiheessa ohi. Lopulta ensimmäisen jakson loppulukemiksi kirjattiin 6-0.

Toisen jakson keltamustat aloittivat hienolla ulkovuorolla. JoMa sai rakenneltua palottoman ajolähdön, mutta ulkokenttä suoritti varmasti ja napsien palot yksi kerrallaan Juha Niemen, Aleksi Rautiaisen lyöntivuoroilla ja Topi Kososen irrottaessa etenijän taktisella väärällään. Ensimmäiset juoksut nähtiin, kun Niemi löi kovaa keskelle taakse ja JoMa siirtyi 1-0 johtoon. Heti perään oma koira puri Timo Kallion kotiuttaessa näpyllä Konsta Kettusen. Keltamustien sisäpeli ei auennut missään vaiheessa ottelua ja lopullinen ottelun ratkaisu nähtiin neljännen aloittavalla, kun JoMa takoi kolme kunnaria ja yhteensä 10 juoksua ja toinen jakso päättyi lopulta 15-0.

Kasvojen pesun paikka huomenna Kouvolassa.

Neljä kolmostilannetta kertovat karua kieltä siitä, että peräkkäiset onnistumiset sisäpelissä olivat tänään harvassa. Pitkäksi aikaa tätä ottelua ei saa jäädä murehtimaan vaan se pitää nollata nopeaa, sillä seuraava ottelu pelataan jo huomenna Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan ja silloin on joukkueella täydellinen kasvojen pesun paikka. Yleensä kesään sattuu se yksi todella heikko peli, toivotaan ja uskotaan, että se peli nähtiin tänään. Nyt nostetaan päät pystyyn ja mennään eteenpäin.

Huominen ottelu Kouvolasta alkaa klo16.00 ja on nähtävissä Ruutu+:n fanikameran kautta.