Superpesismiehistö matkasi ennen Juhannustauolle vetäytymistä vielä Joensuun Mailan vieraaksi. JoMa oli kuitenkin tyly isäntä, sillä joukkue voitti ottelun 2-0. (3-1,10-1) PattU:n parhaana palkittiin 6/6 kärkilyönnit kerännyt Jussi Kemilä.

Jussi Markus toi joukkueensa kahdesta juoksusta yhden ja löi toisen.

Jussi Markus toi joukkueensa kahdesta juoksusta yhden ja löi toisen.

JoMa sai heti ensimmäisessä vuoroparissa juoksuhanat auki Mikko Kemppaisen kotiuttaessa Teemu Juntusen. PattU:n vastaus tuli toisen aloittavalla, kun vahvassa vireessä olllut Jussi Markus löi kauden 9:n juoksunsa ja Paavo Pelto toi jo 22:n juoksunsa. Toisen lopettavalla keltamustat saivat tehtyä tärkeät palot sekä Timo Kalliosta, että Tuomas Jussilasta mutta, kun lyöntipaikalle komennettiin lyöjäjokeri Juha Niemi oli hänellä ajolähtötilanne kahdella palolla. Juha löi pallon pöpelikköön, kenttä rullasi kahden juoksun arvoisesti ja mies lähti itse yrittämään kunnaria mutta kolmospesälle hän ei kerinnyt koskaan ennen palloa ja kolmanteen vuoropariin lähdettiin 3-1 kotijohdosta. Ensimmäisellä jaksolla ei kuitenkaan enää nähty juoksuja, sillä Eino Järvelän ja Topi Kososen kotiuttamisyritykset JoMa kesti tehden palot kotipesään.

Toinen jakso olikin sitten JoMa:n sisäpelin juhlaa. Niemi kotiutti heti ensimmäisessä vuoroparissa ensimmäisellä jaksolla ilman kentällemenoja jääneen Kallion ja heti perään Aleksi Rautiainen löi kotiin Jussilan. PattU ei tasoittavalla vuorolla saanut juoksuja aikaan ja kun JoMa taas jatkoi siitä mihin ensimmäisessä vuoroparissa jäi oli tulostaululla 4-0 kotijoukkueen johtolukemat kolmanteen vuoropariin lähdettäessä. Kolmannen aloittavalla JoMa karkasi jo 5-0 johtoon Lauri Kivisen kotiuttaessa Kallion. PattU sai juoksuhanat auki, kun Ville Majava tuli lyömään hänelle hieman outoon ajolähtötilanteeseen. Ville ei tästä hätkähtänyt vaan lukemat kaventuivat 5-1:n Markuksen kirmatessa kotipesään. Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin neljännen aloittavalla Niemen lyödessä ajolähdöstä pesät tyhjiksi ja kiertäessä itse kunnarin. Toinen jakso päättyi loppuen lopuksi JoMa:lle 10-1.

Ottelun pöytäkirja

Peli ei mennyt kyllä yhtään niinkuin suunniteltiin. Oli tarkoitus lähteä haastamaan, mutta ei kyllä oikeastaan haastettu yhtään ja JoMa pääsi loppuen lopuksi melko helpolla. Tehtiin liikaa ulkopelivirheitä mutta oli meillä kuitenkin paikat ensimmäisellä jaksolla ratkoa mutta ei saatu lisäjuoksuja. Mutta ei mitään… onnittelut JoMa:lle voitosta, tulos on kuitenkin se joka ratkaisee.  – Jari Törmänen

Superpesismiehistö hiljentyy nyt juhannustauolle ja ottelut jatkuvat 30.6 Rännärillä, kun vastustajaksi saapuu perinteinen Jyväskylän Kiri.