Juhannustauolle voitto alla!

kesäkuu 19, 2015

Hannu Kiukkonen ja Topi Kosonen lautasen äärellä. Kuva Kirin Facebook.

Supervuoro toi voiton keltamustille.
Miesten superpesisjoukkue lähtee juhannustauolle alla maukas voitto hyvän alkukauden pelanneesta Jyväskylän Kiristä. Kiri taipui kylmässä säässä pelatussa ottelussa supervuoroparin jälkeen lukemin 1-2 (3-2, 0-1, 1-2). Jyväskylän Kirin onnistujia oli kolme juoksua lyönyt Hannu Kiukkonen, joka palkittiin Kirin parhaana. Hannu Kiukkonen sivusi samalla yhden kauden lyöntiennätystään ja kasassa on nyt kunnari ja 38 tavallista lyötyä. Hannu löytyy lyöjätilaston jaetulta kakkospaikalta yhdessä Jymyjussien J-P Vainionpään kanssa.

Topi Kosonen johti jälleen hyvää ulkopeliä.
topikosonenitalansi

Keltamustien parhaana palkittiin jälleen Itä-Länsi lukkari Topi Kosonen ja kakkospalkinnon pokkasi Tapio Salo, joka sai erityisesti kehuja varmasta ulkopelistä ja lyötyjä juoksujakin tuli kaksi. Antti Korhonen onnistui myös mailan varressa lyöden 2/4 tehot kotiutuksissa. Supervuoron ensimmäinen juoksu tuli harhaheiton turvin, kun Jussi Markus viiletti kotiin. Antti Korhonen kumautti kumuran vastustamattomasti kolmosjatkeelle ja Timo Kallio toi voittojuoksuksi jääneen juoksun. Kiukkonen kaventeli vielä lukemiksi 1-2, mutta Topin johdolla voitto otettiin Raaheen.

Kiri parantanut kentällä ja Somessa, mutta miksi Kirin viimeisestä otteluraportista puuttuivat lauseiden lopettavat pisteet?
Jyväskylän Kiri on ollut virkistys tämän kauden sarjassa ja komeileekin totutusta poiketen sijalla 5. tässä vaiheessa. Täsmähankinnat ja rento peliote ovat tuoneet tulosta. Kiriläiset ovat myös ilahduttaneet puujalkahuumorin ystäviä youtube videoilla, joita löytyy heidän kanavaltaan. Näin juhannuksen alla sallittakoon pientä kevennystä tässäkin raportissa ilman, että jälleen tulee dissausryöppy 😉
Otsikon kysymyksen vastaus on tietenkin: ”Koska Pattijoen Urheilijat jättivät Kirille vain yhden pisteen”

Keltamustien alkukausi lievää vuoristorataa.

Pelinjohtaja Jari Törmänen on luonnehtinut kulunutta kautta vuoristoradaksi, jossa pelaamista on leimannut kokeneiden pelaajien ylipelaaminen nuorten tulokkaiden puolesta. Lyöntivoimaa joukkuessa riittää ja Topi Kosonen on viihtynyt uudessa roolissa mainiosti. Timo Kallio kakkosena on pelannut erittäin varmaa alkukautta ja toinen pääkotiuttaja Antti Korhonen lyö myös palloa hyvällä prosentilla väliin. Jussi Kemilä pelaa vahvaa ulkopeliä ja kun ilmat lämpenevät alkaa pomppukin nousta vielä paremmin vaihtotilanteissa ja sehän tietää tuskaista loppukesää vastustajille.

Mopoikäiset nuoret miehet ottaneet paikkansa miehekkäästi.
junnut
Teemu Tähtilä, Tuukka Sarkkinen, Antti Väänänen ja Jussi Markus ovat saaneet peliaikaa.

Antti Väänänen, Tuukka Sarkkinen ja Teemu Tähtilä ovat saaneet tasaisesti peliaikaa kauden aikana ja ovat saanet koko joukkueen tuen taakseen. Nuorella Marko Nikulalla on ehjä harjoituskausi takana ja käsivaivat ovat taakse jäänyttä elämää. Kakkosvahtina Markon pelaaminen on ollut varmaa ja kupperi uppoaa hyvin kentään.

PattU Raahe vs Hyvinkään Tahko to 25.6 klo 18:00

Keltamustien pelit jatkuvat 25.6 Raahen kaupungin isännöimällä pelillä Hyvinkään Tahkoa vastaan. Mielenkiintoista on nähdä vieläkö alkukauden rämpimisen jälkeen Sami Sirviö jatkaa pelinjohtajana. Hyvinkää on vajonnut sarjan häntäpäähän vaikka joukkue vilisee kovia pelimiehiä. Tunnelmaa ei varmasti tule puuttumaan torstain pelistä!

Hyvää juhannusta kaikille ja tervetuloa Rännärille!