Torstaina keltamustat saivat vieraita kauniista Keski-Suomesta, kun Jyväskylän Kiri saapui vierailulle Rännärille. PattU voitti ottelun lukemin 1-0 (2-1,1-1) Ottelu oli ulkopelin juhlaa ja siitä kertoo jo kolmostilanteiden määrä, jotka kirjattiin 8-5 PattU:lle. Ottelu oli Harri Kolehmaisen juhlaottelu, sillä hän saavutti 100 superinottelua ja hän kirjoitti kotiyleisön riemuksi kahden vuoden jatkosopimuksen ennen ottelun alkua ykköspesällä.

Ottelu lähti liikkeelle keltamustien kannalta varsin riemukkaasti. Topi Kososen astellessa lyömään kolmostilanteessa, löi hän pallon kakkospuolelta tenniskentille ja kotiin kiiti Jussi Markus ja Topi kiersi itse kunnarin ja näillä juoksuilla PattU siirtyi 2-0 johtoasemaan. Seuraavat vuoroparit olivat sitten ulkokentän juhlaa. Etukentältä Harri Kolehmainen teki monta näyttävää paloa ja kun myös Kirin ulkopeli oli hyvällä mallilla, niin näissä lukemissa mentiinkin sitten aivan neljännen vuoroparin lopettavalle. Kiri lähti hakemaan kavennusta ja onnistuikin siinä, kun PattU:n ulkokentän pelatessa varman päälle tukkimalla reunoja niin ettei läpilyöntiä tulisi, löi Olli Kiiveri maalyönnillään tilanteeksi 2-1, jotka jäivät lopulta ensimmäisen jakson päätöslukemiksi.

Toisella jaksolla molempien ulkopeli pysyi edelleen tiiviinä ja ensimmäinen juoksu nähtiin ensimmäisen jakson tapaan ensimmäisessä vuoroparissa, kun Timo Ehrola upotti pallon ahtaaseen rakoon Miikka Matikan eteen ja kotiin juoksi toistamiseen Jussi Markus. Kiri tasoitti heti seuraavassa vuoroparissa, kun Jukka Latvala sijoitti viimeisellä lyönnillään pallon takuuvarmasti tappimiehen yli keskelle kenttää ja tilanne tasoittui 1-1:een.  Latvala osoitti tilanteessa hienoa taisteluhenkeä sillä hän, taisteli kipuja vastaan itsensä vielä hienosti ykköspesälle, sillä jonkin sorttinen jalkavamma miehelle iski ottelun aikana. PattU:lla oli omat paikkansa mennä johtoon. Tilanteita syntyi mutta ulkopeli kesti. Jakson ratkaisuna voidaan pitää Pasi Rajalan ulkopelisuoritusta, jossa Eino Järvelä löi hyvin kakkosjatkeelle ja kotia kohti kiiti Harri Kolehmainen mutta pallo löytyi Rajalan räpylästä. Enempää juoksuja ei nähty PattU:n tiukasta painostuksesta huolimatta neljännen lopettavalla ja ottelu voitto kirjattiin keltamustille lopulta lukemin 1-0 (2-1,1-1)

Ottelun pöytäkirja

Seuraava ottelu: PattU-Kitee tiistaina 5.7. klo 18.00