Ottelu käynnistyi Lipon sisävuorolla ja oululaiset onnistuivatkin aukaisemaan juoksuhanat Kasperi Salmelan lyöntivuorolla.

Keltamustien sisäpeli rullasi vuorostaan hienosti ja ykköskärki rakensi palottoman ajon.  Kuitenkaan Topi Kosonen ja Ossi Meriläinen eivät kotiutuksissaan onnistuneet ja, kun Markus Lehtiniemen viimeinen lyönti lipsahti laittomaksi jatkettiin toiseen vuoropariin lukemista 1-0.

Toisen aloittavalla Eino Järvelä järjesteli pesät täyteen yhdellä palolla ja Rami Ruokojärvi sai mahdollisuuden tuplata johdon, mutta Paavo Pelto poltti tämän maalyönnin kotiin. Lippo kuitenkin onnistui tuplaamaan johtonsa, kun Ari Lankisen lyönti lipsahti räpylän ohi ja Jouni Mäki toi Lipon 2-0 johtojuoksun.

Toisen lopettavalla keltamustien kotiutusarsenaalikin heräili ja Kosonen namutteli kavennusjuoksun upealla 1-raja näpyllä. Perään Lehtiniemi löi vastustamattomasti kolmoskopparin eteen. Ossi Meriläisen lyöntivuoro päättyi myös tuuletuksiin, kun onnistunut lyönti leijaili etumiehen yli väliin. 2-0 vaihtui nopeaa keltamustien 2-3 johtoasemaan.

Kolmannen tasoittavalla Lippo löi hyökkäyksen päälle, Yhden palon ajolähdöstä Järvelä kokeili taitonäpyllä koitutusta, mutta keltamustien ulkokenttä ei ollut yllätettävissä. Perään Teemu Juntunen poltti komeasti kotiin Ruokojärven yrityksen. Enempää juoksuja ei nähty ja PattU nappasi ensimmäisen jakson nimiinsä 2-3.

Toinen jakso:

Toinen jakso alkoi keltamustien kannalta hyvin, kun ensimmäinen sisävuoro tuotti juoksun. Juoksun löi Kosonen ja toi Juntunen.

Lipon vastaus oli tyly. Jouni Mäki löi tarkan lyönnin kakkospesän päälle, kiersi kunnarin ja Lippo karkasi yllättäen 3-1 johtoon. Vielä kun Kososelle sattui pieni työtapaturma ja pallo lipsahti lautasen ulkopuolelle omaan kenkään. Vapaataipaleen turvin Lippo johti ensimmäisen vuoroparin jälkeen 4-1.

PattU:n astellessa neljännen aloittavalle lukemat olivat edelleen 4-1 oululaisten hyväksi. Takaa-ajo alkoi mainiosti, kun Tapio Salo järjesteli 1-3-tilanteen ja sitä seurannutta ajolähtöä purkamaan tuli Meriläinen. Tämän kakkosrajaan suuntautuneen lyönnin Lipon ulkokenttä palautti ennen etenijää kotipesään ja taululle kirjattiin ensimmäinen palo.

Seuraavasta ajolähdöstä Jari Törmänen upotti pallon komeasti keskelle taakse ja PattU nousi kahden juoksun päähän. Seuraavat kaksi paloa olivat ykköspaloa ja näin ollen Lippo nappasi toisen jakson nimiinsä 4-2 ja yhden pisteen sarjataulukkoon.

Supervuoro:

Supervuoron hyökkäämisen aloitti Lippo omalla sisävuorollaan.  Lippo sai rakenneltua kolmostilanteen, mutta etenijä kramppasi kolmospesälle ja peli keskeytyi hetkeksi. Jakson ratkaisu oli komea. Topi Kosonen juoni kärpäsen ykköspesältä, kun takaetenijä kärkkyi turhan ahneesti ja pilli vislasi Lipon sisävuoron loppumisen johdosta.

Keltamustat astuivat sisään. PattU saikin rakenneltua palottoman ajolähdön ja sen purki Jari Törmänen tyylikkäällä lyönnillä keskelle koppareiden eteen. Näin ollen kaksi sarjapistettä matkasi Raaheen lukemin 1-2 (2-3,4-2,0-1.) Lue alta miten voittojuoksu rakentui:

Näin se eteni:

-Lyönnin aloitellut Juntunen tälläsi pallon keskelle kenttää ja lähti etenemään.

-Pelto pomputti ykkösrajaan ja siirteli Juntusen kakkospesälle.

-Pallon viimeinen lyönti painuu kopiksi ja kakkostilanteeseen lyömään astelee Jan Hankala.

-Hankala tällää palloa kohit kolmoskoppari Riku Niemeä, mutta rannettaan pidellen Niemi nousee syöksykopin jälkeen pystyyn pallo räpylässä.

-Kakkostilanteessa Timo Kallio pomputti Juntusen kolmoselle ja eteni itse perässä ykköspesälle.

-Kosonen lyö takuuvarmasti näpyn ruutuun ja järjestää takatilanteen.  Viimeisen lyönnin Topi nostaa kopiksi ja se ei Lipon ulkokentälle kelpaa.

-Palotonta ajolähtöä purkamaan asettuu Jari Törmänen. Ensimmäisellä lyönnillä Törrö kiskaisee tyylipuhtaasti pallon keskelle koppareiden eteen ja Juntunen etenee kotipesään käynnistäen keltamustat voitonjuhlat.

Seuraavan kerran keltamustat pelaavat SUPERLAUANTAINA 9.6. Superlauantaina klo 13.00 Naisten Superpesis tekee paluun paikkakunnalle, kun PattU-kasvateilla Iiris Puskalalla ja Henna Tähtilällä vahvistettu Kempeleen Kiri emännöi Rauman Feraa MiiluAreenalla klo 13.00 alkavassa ottelussa. Superlauantain kruunaa PattU:n ja Kouvolan Pallonlyöjien välinen kamppailu klo 17.00. Lämpimästi tervetuloa kannustamaan keltamustast voittoon.