Superpesismiehistö matkasi kuuden pisteen otteluun Kankaanpään Mailan vieraaksi. KaMa onnistui lopulta kääntämään ottelun voiton itselleen lukemin 2-1k (2-1,1-2,0-0,5-4) kotiutuslyöntikilpailussa. PattU oli myös lähellä voittoa, sillä Jussi Kemilän lyönti meni läpi kotiutuskilpailussa, mutta kunnaria tilanteesta ei aivan kerinnyt syntyä.

Ottelu käynnistyi jälleen Topi Kososen voitettua hutunkeiton ja valitsi joukkueelleen aloittavan sisävuoron. Ensimmäisessä vuoroparissa molempien joukkueiden sisäpeli oli hieman hermostunutta ja avausvuoropari oli juoksuton. Ensimmäinen juoksu nähtiin toisen lopettavalla kotijoukkue KaMa:n toimesta, kun Henri Pulkkinen löi pallon väliin ja kotipesään juoksi PattU-paidastakin tuttu Lauri Kaartokallio. Kolmannen lopettavalla KaMa siirtyy 2-0 johtoon Ville-Veikko Ollin ohitusnäpillä ja neljännen aloittavalle PattU joutui lähtemään kahden juoksun taka-ajo matkalta. Keltamustien kiri ei kuitenkaan käynnistynyt aivan suunnitelmia mukaan, sillä KaMa sai tehtyä sekä Paavo Pellosta ja Kososesta palot. Kahdella palolla ykköstilannetta purkamaan asettui ikinuori Timo Lemponen. Lemponen rakentelikin kolmostilanteen ja seuraavan lyönnin hän suuntasi rajaan ja kavennusjuoksu oli syntynyt. PattU:lle tarjottiin vielä mahdollistuutta, kun harhaheitolla takapesät täyttyivät ja ajolähtöä purkamaan asettui Ville Majava. Majavan yritykset kumminkin kantautuivat kopeiksi ja näin ollen ensimmäisen jakson voitto kirjattiin KaMa:lle lukemin 2-1.

Toiselle jaksolle PattU muokkasi hieman lyöntijärjestystään sai peliä auki. Ensimmäisen lopettavalla numeroksi neljä vaihdettu Kosonen löi kotiin kärjeksi vaihdetun Majavan ja vei keltamustat 0-1 johtoon. PattU lisäsi johtoaan, kun Harri Kolehmainen löi Kaartokallion räpylän kautta Jussi Kemilän kotiin ja PattU johti 0-2. KaMa kavensi tilanteeksi kolmannen aloittavalla 1-2, kun Petteri Kortelaisen tappikupperi leijaili kentänpintaan ja kotipesään juoksi Pulkkinen. Toisella jaksolla juoksuja ei enää nähty, joten keltamustat voittivat jakson 1-2 ja edessä oli supervuoropari.

Supervuoroparissa PattU:lla oli paikat ratkaista ottelu, sillä se sai pidettyä KaMa:n nollilla ja pääsi yrittämään itseratkaisua, mutta KaMa:n ulkopeli sai pidettyä keltamustat ilman kolmostilannetta ja edessä oli kotiutuslyöntikilpailu.

Kolmannessa parissa KaMa saa juoksuhanat auki, kun Olli löi pallon kopparin eteen ja Kaartokallio toi. Lisää seurasi, kun Teemu Utunen löi räpylän kautta Pulkkisen kotipesään. PattU ei säikähtänyt kuitenkaan KaMa:n kahta juoksua, vaan heti ensimmäisessä parissa Kosonen löi kakkosjatkeelle ja Kolehmainen kavensi tilanteeksi 2-1. Kolmannessa parissa oli jo ratkaisun makua ilmassa sillä Jussi Kemilä löi pallon kakkosluukusta läpi mutta pallo pysähtyi johonkin esteeseen ja Kemilä ei aivan kerinnyt kiertää kunnaria, vaan ottelun ratkaisua lähdettiin hakemaan tasatilanteessa jatkopareilta. KaMa hurjastelikin heti kolme juoksua ja oli vahvasti kiinni ottelun voitossa. Kemilä ja Järvelä löivät kotiin Majavan ja Pellon, mutta se ei riittänyt ja KaMa voitti kotiutuslyöntikilpailun ja ottelun 2-1k (2-1,1-2,0-0,5-4)

Pelinjohtaja Jari Törmänen kommentoi ottelua seuraavasti:

Ensimmäinen jakso oli todella huonoa sisäpeliä ja lipsahduksia sattui. Vaikka Kankaanpää veikin koko ensimmäistä jaksoa meillä oli kuitenkin omat paikkamme ratkaista, mutta ei riittäny. Toiselle jaksolle vaihdettiin sitte koostetta, päästiin viemään peliä ja hallitseen toista jaksoa ja vaikka kaveri veikin takatilanteet nimiinsä, niin noista paikoista meidän olisi pitänyt saada peli käännettyä voitoksi.

Timo Lemposesta vanhin superia pelannut pelaaja.

Kakkospelinjohtaja Timo Lemponen 48v, joutui pukemaan pelitamineet niskaansa, sillä aamutreenien jälkeen Jussi Markus tipahti kokoonpanosta pois ja kokenut Lemponen otettiin paikkaamaan jokeriosastoa. Ihan kylmiltään Lemponen ei kuitenkaan pelaamaan tullut sillä mies on harjoitellut ja pitänyt pelituntumaa yllä pelaamalla miesten suomensarjaa. Lemponen onnistui paikkaamistehtävässään vallan mainiosti sillä miehen mailasta lähti yksi lyöty juoksu ja kärkilyönnit 3/5.

Viimeksi Lemponen on nähty Superpesiksessä 2013, silloin hän niin ikään paikkasi loukkantumisisista kärsineitä keltamustia ottelussa Alajärven Ankkureita vastaan.

Superpesismiehistön ottelut jatkuvat sunnuntaina huikeassa paikallisottelussa, kun Rännärille saapuu paikallisvastustaja Oulun Lippo Pesis klo 17.00.