Superpesismiehistö aloitti harjoitusottelu rupeamansa ja kohtasi tänään ensimmäisessä ottelussa paikallisvastustaja Kempeleen Kirin. Keltamustat karkasivat ensimmäisessä vuoroparissa johto-asemaan, josta ei enään luovuttu vaan ottelun voitto kirjattiin PattU:lle puhtaasti lukemin 2-0 (4-1,2-1)

Ouluhallissa nähtiin tänään Topin tuttua tuulettamista.

Ottelu saatiin perinteikkäästi käyntiin, kun kapteeni Topi Kosonen voitti tuttuun tyyliin hutunkeiton ja valitsi joukkueelleen aloittavan sisävuoron. Kauaa ei tarvitse ensimmäistä juoksua odotella. Timo Ehrolan menee hienosti kentälle, Ville Majava ja Paavo Pelto petaavat palottoman ajolähdön Markus Lehtiniemelle. Pelinjohtaja Harri Tuomikoski laittaa samantien merkkiä päälle ja ensimmäistä peliään PattU-paidassa pelaava Markus Lehtiniemi lyö ensimmäisellä lyöntivuorollaan ja ensimmäisellä lyönnillään pinnan!

Vuoroparin lopussa toiseksi viimeisenä lyöjänä Teemu Tähtilä yllättää KeKin ulkokentän täräyttämällä pallon voimalla pressuun ja seuraksena kakkostilanne. Jokeripaidassa hyvin läpi ottelun pelannut Jari Törmänen saattelee vielä viimeisenä lyöjänä Tähtilän kolmospesälle mutta lisäjuoksuja ei enää nähdä ja seurauksena vuoronvaihto.

KeKin ensimmäisellä sisävuorolla PattU esittää loisteliasta ulkopeliä Kososen johdolla ja saavat pidettyä kempeleläiset kokonaan ilman kakkostilannetta.

Toisessa vuoroparissa KeKi saa ulkopeliään auki ja saa elinoitua PattU:n ykköskärjen. Keltamustat kuitenkin saavat tilanteen tynkää päälle, kun kovia lyöntejä tänään takonut Tapio Salo täräyttää kovan pomppulyönnin suoraan pressuun asti ja mies etenee kakkospesälle asti. Kotiutuspaikkaa ei enää kuitenkaan tullut vaan toisen tasoittavalle lähdettiin PattU:n johtaessa 1-0.

Toisen tasoittavalla lukkari Kosonen nappasi kauden ensimmäisen kärpäsensä ja sai muutenkin hyvin sekoitettua KeKin lyöntipeliä. KeKi oli valinnut selkeästi pommituksen kohteeksi 2-kopparina pelanneen nuoren Tuukka Sarkkisen, mutta 17-vuotias nuorukainen ei ollut näistä moksiskaan, vaan koppaili pallot takuuvarmasti kiinni.

Kolmannen aloittavalla Tapio Salo tälläsi toistamiseen palloa pompulla verkkoon ja hallissa säännöt menevät niin, että pallon osuessa verkkoon saa edetä kaksipesän väliä ja sen vuoksi kakkospesällä odotellut Kosonen sai jolkotella rauhassa kotipesän turviin ja tilanne muuttui 2-0:n! Lisää seurasi kun Törmänen täräytti palloa väliin ja tällä lyönnillä kotipesään juoksenteli pikakiituri Marko Nikula.

Neljänteen vuoropariin lähdettiin PattU:n johtaessa edelleen 3-0. Törmänen tälläsi päivän toisen juoksunsa, jonka turvin Paavo Pelto toi tilanteeksi 4-0. KeKi painosti hyvin neljännen lopettavalla, kun toissa kauden lyöjäkuningas Ossi Meriläinen tälläsi palloa koppari Timo Vesaluoman eteen. Tinken palautusheitto tuli kovaa hieman kotipesästä ohi, mutta läpi ottelun liekeissä ollut Kosonen laittoi koko pitkän kroppansa peliin, kurotti pallon kiinni ja seurauksena palo! KeKi sai kuitenkin hanat auki, kun Jarmo Viittanen löi ja Jani Moilasen tuomalla juoksulla KeKi kavensi tilanteeksi 4-1. KeKin takaa-ajo tyrehtyi kuitenkin siihen, kun Kosonen nappasi Antti Kiiskisestä kärpäsen ja kahden palon tilanteessa KeKi ei onnistunut lisäjuoksuja lyömään ja jaksovoitto kirjattiin keltamustille lukemin 4-1.

Toinen jakso oli Kososen näytöstä. Ensiksi pallo takaa läpi, josta seurauksena kaksi juoksua. Seuraavaksi mies nappasi ottelun kolmannen kärpäsen ja Meriläisen lyöntivuoro tyrehtyi siihen, kun Kosonen irrotti etenijän taktisella väärällään. Seuranneesta etutilanteesta Meriläinen löi pallon kuitenkin läpi toi joukkonsa yhden juoksun päähän. Kahden vuoroparin jälkeen tilanne oli 2-1 ja nämä lukemat kestivätkin loppuun saakka ja ottelun voitto kirjattiin keltamustille lukemin 2-0 (4-1,2-1)

Seuraavan kerran keltamustat nähdään tositoimissa Ouluhallilla viikon päästä lauantaina, jolloin vastustajana on Oulun Lippo klo 18.00 alkavassa harjoitusottelussa.