PattU ja Kempeleen Kiri iskivät yhteen tänään kolmannen kerran harjoitusottelun merkeissä. Keltamustat korjasivat ottelusta voiton lukemin 1-0 (5-5, 2-1.) Lyöjäjokeri Ossi Meriläinen vietti kahden lyödyn päivää yhdessä Topi Kososen kanssa. Paavo Pelto toi ottelussa kolme juoksua.

Teemu Juntunen antoi voitolle ison peukun.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla nähtiin railakasta lyöntipeliä molempien joukkueiden toimesta. KeKi aloitti juoksunteon, kun ykköspesiksen tuleva lyöjäkuningas Matti Korhonen täräytti vastustamattomalla lyönnillä kempeleläiset 1-0 johtoon. Tasoitus nähtiin, kun numerolla neljä tänään pelannut Markus Lehtiniemi löi painepalloa polttolinjaan ja Paavo Pelto toi kavennusjuoksun. Tämän jälkeen Jari Törmänen kotiutti perässä edenneen Kososen vieden keltamustat 2-1 johtoon.

Toisessa vuoroparissa nähtiin kanssa juoksurikasta ja viihdyttävää pesäpalloa ensiksi Jarmo Viittasen löi pallon pressuun kahden juoksun arvoisesti. PattU:n sisävuorolla Kosonen esitteli osaamistaan ja siirteli ensiksi kärkenä pelanneen Teemu Juntusen kolmoselle ja löi seuraavalla pallon komeasti kopparille asti ja 3-3 tasoitus oli syntynyt. Sisäpeli rullasi mukavasti ja toisen vuoroparin loppuun Ossi Meriläinen kotiutti vielä Kososen. Kahden vuoroparin jälkeen mentiin PattU:n johtaessa 4-3.

Kolmannen aloittavalla Jarmo Viittasen lyönnillä KeKi tuli 4-4:än ja siirtyi johtoon neljännen aloittavalla. Neljännen lopettavalla Kosonen kotiutti Pellon, mutta enempää juoksuja ei nähty ja ensimmäinen jakso tasattiin 5-5 lukemin.

Toisella jaksolla joukkueiden ulkopeli oli tiivimpää ja juoksuja odoteltiinkin toiseen vuoropariin asti. Meriläinen kotiutti ensiksi Pellon ja myöhemmin tänään kopparina pelannut Tapio Salo Meriläisen. KeKi kavensi vielä tasoittavalla sisävuorollaan tilanteeksi 2-1. Tämän enempää ei sitten enää kerittykään pelaamaan harjoitusvuoron loppumisen vuoksi ja keltmustille kirjattiin ottelusta voitto.

Kokoonpano:

PattU:n kokoonpano oli kokenut hieman muutoksia edelliseen otteluun. mm. Timo Kallio oli ottelusta sivussa. Teemu Juntunen hoiteli kärkietenijän roolia ja Topi Kosonen pelasi numerolla kolme. Ulkopelissä mainiosti esiintyi edellisen perjantain tapaan nuori ja lupaava Tomi Kaisto.

1.Teemu Juntunen
2.Paavo Pelto
3.Topi Kosonen
4.Markus Lehtiniemi
5.Harri Kolehmainen
6.Tapio Salo
7.Marko Nikula
8.Tomi Kaisto
9.Jere Achrén
10.Ossi Meriläinen
11.Jan Hankala
12.Jari Törmänen

Halli-SM

PattU:n kanssa samassa lohkossa pelaavat uutena joukkueena Seinäjoen JymyJussit, Sotkamon Jymy sekä Oulun Lippo. Lohkon voittaja etenee maaliskuussa pelattavaan lopputurnaukseen Imatralle. Halli-SM alkaa PattU:n osalta sunnuntaina 11.2. Seinäjoella JymyJusseja vastaan. Lauantaina 17.2. Nähdään ensimmäinen kunnon tasonmittaus, kun ohjelmassa on ottelu Sotkamon Jymyä vastaan. Su 25.2. Kohdataan Eino Järvelällä vahvistunut Oulun Lippo.