Alajärven Ankkurit tarjosivat kelpo vastuksen keltamustille illalla Rännärillä käydyssä ottelussa. Ottelun ensimmäinen  jakso meni kotijoukkueen avittamana vieraille 2-3. Kohujokeri Mikkolanaho onnistui kotiuttamaan jaksolla kaksi kertaa ja toinen kotiutus sinetöi 2-3 voiton jaksosta.
02062015
Topi Kososen kunnari käänsi ottelu keltamustille.

Alajärvi pääsi toisella jaksolla jo 0-2 johtoon keltamustien avustuksella, kun Topi Kosonen heitti kakkospesältä ohi (0-1) ja Jussi Kemilä ei saanut palloa vangittua keskellä kenttää riittävän nopeasti ja tilanne olikin 0-2.  Sisäpelissä Pelto ja Kallio pelasivat varmaa peliä, mutta Jussi Kemilän vaihtotyöskentely ei ollut parhaalla mahdollisella tasolla. Ottelu näytti siinä vaiheessa pahalle keltamustien kannalta, mutta kuten Topi Kosonen pelin jälkeisessä haastattelussa kertoikin, että pesis on tällaista, että yksi lyönti saattaa muuttaa koko ottelun kulun. Tämä yksi lyönti tulikin sitten Topille ja hän sivalsi pallon maisemiin kakkospuolelta ja kunnari palkkioksi. Antti Korhonen kotiutti vielä Topin sen jälkeen. Jakso päättyi 6-2 keltamustille.

Supervuorossa oli mahdollisuus ratkaisuun ja ratkaisu tuli kotarissa.

Alajärvi jäi sisällä ilman juoksuja ja keltamustien voitto oli ratketa jos superissa, mutta mailamies oli ujona ja Jussi Kemilä ei aivan ehtinut kotipesään Jussi Markuksen upottaessa pallon kolmosjatkeelle.

Marko Nikula iski voittojuoksun

Topi Kosonen kotiutti Paavo Pellon ja Marko Nikula sivalsi Tapio Salon kotiin ja voitonjuhlat olivat valmiit.
Ottelun kakkospalkittu Paavo Pelto ja ykköspalkittu Topi Kosonen.

Katso video Topi Kososen kotiutusnäpystä ->