Hieman oli kolea keli säikäyttänyt katsojia, mutta 429 katsojaa näki jännittävän ja vasta supervuoroparissa ratkenneen ottelun. PattU voitti ottelun supervuoroparin jälkeen Eino Järvelän ratkaistua voiton keltamustille lukemin 2-1s (0-1,3-1,1-0)

Ensimmäisellä jaksolla molemmat joukkueet tuskailivat sisäpelinsä kanssa, mutta toisaalta loistavien ulkopelisuoritusten vuoksi ensimmäinen jakso päättyi harvinaisiin 0-1 lukemiin. Ensimmäisen jaksolla pelaajista esiin nousivat KiPa:n Sami Partanen. Partanen onnistui tekemään monta paloa lyhyistä lyönneistä ja saman miehen mailasta lähti myös ensimmäisen jakson ratkaissut lyönti, kun mies onnistui kotiuttamaan neljännen aloittavalla Ville Hämäläisen.

Toiselle jaksolle PattU sai heti ensimmäisessä vuoroparissa pidettyä KiPa:n nollilla ja tasoittavalla vuorolla keltamustat saivat rakennettua yhden palon ajolähdön Eino Järvelälle. Järvelä löi pallon hienosti väliin ja Ville Majava toi tilanteeksi 1-0. Järvelä löi vielä toisenkin kerran pallon väliin mutta Ville Postin palautusheitto riitti kuitenkin niukasti polttamaan Paavo Pellon kotipesään. Marko Nikula löi omalla lyöntivuorollaan pallon vastustamattomasti kakkosjatkeelle ja kotipesään juoksi Topi Kosonen. KiPa oli lähellä kavennusta, kun Sami Joukainen löi hyvänmallisen lyönnin, mutta Timo Ehrola haki lyönnin kopiksi todella hienolla syöksykopilla. Kavennus kuitenkin nähtiin kolmannen aloittavalla, sillä jokeriksi siirretty Jussi Hurskainen onnistui kotiuttamaan Joni Matikaisen. Kolmannen lopettavalla Harri Kolehmainen lisäsi keltamustien johdon 3-1:n lyömällä pallon kakkosjatkeelle ja koppariksi siirretty Oskari Purmonen ei onnistunut Paavo Peltoa polttamaan. Enempää juoksuja ei nähty, vaan PattU:n ulkopeli toimi loistavasti ja edessä oli jännittävääkin jännittävämpi supervuoropari.

KiPa aloitti supervuoroparin sisältä ja se saikin rakenneltua Sami Joukaiselle takatilanteen mutta PattU:n ulkopeli kesti nämä yritykset ja oli PattU:n vuoro siirtyä yrittämään ottelun ratkaisua. Pellon mennessä hyvin kentälle, Jussi Kemilän ja Kososen järjesteltyä pesät täyteen soviteltiin ottelun ratkaisijan viittaa Järvelän harteille. Pallo kakkosrajaan, supervuoroparin ja koko ottelun voitto keltamustille lukemin 2-1 (0-1,3-1,1-0)

Ottelun pöytäkirja: