Harri Kolehmainen sai pallon päähänsä.

Rännärin pesäpallostadionilla nähtiin tänään kotijoukkueen hieno aloitus, jonka ansiosta taululla komeili 4-0 tilanne. Kitee sai oman pelinsä kuntoon ja tuli jo 4-3 tilanteeseen. Sitten koettiin kentällä dramaattisia hetkiä, kun Harri Kolehmainen sai pallon lujaa päähänsä ja peli keskeytyi pitkäksi aikaa. Harri joutui jättämään kentän ja tuuraajaksi kentälle astui jokerina aloittanut Teemu Tähtilä. Kotijoukkueen johto kesti onneksi ja jakso päättyi Jussi Kemilän komeaan koppikurotukseen.

Katso video tilanteesta Pattijoen Urheilijoiden youtube-kanavalta –>

harri-kolehmainen2
Harri Kolehmainen seurasi peliä jääpussin kanssa saatuaan pallon leukaansa.

Toisen jakson alku Kiteen hallintaa.

Kitee hankkiutui jaksolla jo 0-6 johtoon lukkari Joni Tervon ja Toni Laakson hyvien otteiden ansiosta. Pattijoki aloitti kirin, mutta jakso päättyi 4-6 tappioon. Supervuorokaan ei tuonut tulosta vaan päättyi 0-0 lukemiin. Kotiutuslyöntikisassa Kitee oli parempi 0-2 lukemin.

Kiteen ex-lukkari Toni Laaksonen oli huipuvireessä jokeripaidassa ja iski 6/7 tehoilla miestä kotiin.

– Pelattiin aluksi hyvin, mutta loukkaantumisen jälkeen pasmat menivät sekaisin ja pesiskoulumaiset virheet kostautuivat, Jari Törmänen ruoti kotijoukkueen peliä lehdistötilaisuudessa.
– Molemmat joukkueet pelasivat hienoa pesistä ja eivät luovuttaneet missään vaiheessa. Se kertoo joukkueiden yhteishengestä, Kiteen pelinjohtaja Mikko Huotari valaisi.