PattU matkasi kauden toiseen otteluunsa Koskenkorvan Urheilijoiden vieraaksi. Ottelu päättyi lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen KoU:n voittoon lukemiin 1-0 (4-0, 2-2.) KoU vei ensimmäisen jakson nimiinsä Jere Dahlströmin läpilyönnillä 4-0. Toisella jaksolla keltamustille tarjottiin paikkaa venyttää ottelu supervuoropariin, mutta lisäjuoksuja ei syntynyt ja toinen jakso päättyi lukemiin 2-2. KoU vei näin ollen ottelun voiton nimiinsä lukemin 1-0 (4-0, 2-2)

Ensimmäisellä jaksolla Kossu pääsi kokeilemaan kotiuttamista, kun Jere Dahlström tälläsi viimeisellä lyönnillään pallon kovaa siepparin räpylän reunasta kenttään ja syntyi ajolähtö. Topi Kosonen kuitenkin irrotti taktisella väärällä etenijän ja tilanne kuivui kasaan.

Toisen aloittavalla Jari Törmänen siirteli Ville Majavan kolmoselle ja eteni itse perässä ykköspesälle. Eino Järvelä asteli lyömään 1-3-tilanteessa. Ensimmäisellä lyönnillä Eikka löikin pallon hienosti kopparin eteen, mutta merkkaamattomalla lyönnillä etenijä ei liikahtanut.

Toisen lopettavalle Dahlström tuli purkamaan ajolähtöä ja tälläsi hirmutykillä pallon Antin monttuun ja kenttä rullasi. Kossu siirtyi 4-0 johtoon, jotka lopulta jäivätkin ensimmäisen jakson loppulukemiksi.

Toisen jakson Kossu aloitti räväkästi, kun Antti Pukkinen löi kovaa kakkosjatkeelle ja pallo karkasi maisemiin. Koppari Teemu Juntunen sai pallon kuitenkin ajoissa pysäytettyä ja Pukkista ei päästetty kiertämään kunnaria, tällä lyönnillä kotipesään kuitenkin kerkesi juosta Juho Toivola. Seuraavaksi Dahlström löi päivän viidennen juoksun ja Kossu johti ensimmäisen sisävuoronsa jälkeen 2-0.

PattU asteli sisävuoroon päättäväisenä ja kauaa ei mennytkään, kun tilanne kaventui 2-1:n. Törmäsen löi ja Kosonen kavensi lukemiksi 2-1. Toisen lopettavalla PattU tasoitti tilanteeksi 2-2. Järvelä upotti pallon kakkospuolelle väliin ja Timo Vesaluoma toi kauden ensimmäisen juoksunsa.

Neljännessä vuoroparissa näytti jo, että Kossu siirtyy 3-2 johtoon, kun Mikko Kytömäen lyönti painui kakkosjatkeelle, mutta Juntunen pääsi hyvin pallolle ja kovaa lähtenyt tappoheitto poltti Antti Kuusiston kotipesään ja keltamustille tarjottiin mahdollista voittaa toinen jakso.

Järvelä tuli lyömään yhden palon takatilanteeseen, mutta Kolehmaisesta kirjattiin toinen palo kotipesään. Ajolähtötilanne jatkui, Törmänen odotteli kotiutusta ja lyömään asteli Juntunen. Tenho löikin hyvin kolmospuolelle ja näytti jo hetken, että pallo kaartaa maisemiin ja Törmänen lähti kohti kotipesää, pallo kuitenkin tarttui kuin tarttuikin räpylään ja taululle kirjattiin kolmas palo.

Keltamustien seuraava kotiottelu pelataan 19.5. klo 18.00 Hyvinkään Tahkoa vastaan MiiluAreenalla. Ottelu on ilmaisottelu, johon ilmaisen sisäänpääsyn mahdollistaa paikalliset yritykset. Oikein lämpimästi tervetuloa!