Äitienpäivän kunniaksi Kouvolan Pallonlyöjät ja Pattijoen Urheilijat pelasivat varsin viihdyttävän superpesisottelun. KPL voitti ottelun 2-0 (4-3,4-2) PattU:n parhaana palkittiin 8/10 kärkilyöntilukemat kirjauttanut ja yhden juoksun tuonut Paavo Pelto. PattU:n 2.palkittu oli tänään myös jälleen jälleen takuuvarmasti esiintynyt Jussi Kemilä.

ssss

Keltamustat esiintyivät tappiosta huolimatta varsin lupauksia herättävästi.

Ottelu käynnistyi PattU:n kannalta käyntiin sisävuorolla, kun Topi Kosonen voitti kauden ensimmäisessä hutunkeitossa kotijoukkue Pallonlyöjien Anssi Lammilan. Kauden ensimmäistä juoksua ei tarvinut kauaa odotella, sillä keltamustien kärki rullasi ja Jussi Markuksen tullessa lyömään Paavo Pelto toi kauden ensimmäisen juoksun. Kotiyleisön riemuksi KPL:n vastaus tuli heti tasoittavalla vuorolla, kun lyöjäjokeri Ossi Meriläinen kotiutti Tommi Mäentaustan ja Juho Hacklin Matti Saukon. Toisen aloittavalla KPL:n lukkari Joni Rytkönen oli ongelmissa PattU:n kaaripelin kanssa ja lukemat tasoittuvat 2-2:een vapaataipaleella. Toisen tasoittavalla KPL:n kärki rakentelee tilannetta kovalla prosentilla, Kosonen piti kuitenkin yllä kovaa tempoa lautasen äärellä ja PattU sai riisuttua Meriläisen aseista. Mutta PattU:n ulkokentän pienillä kauneusvirheillä KPL onnistuu siirtymään 4-2 johtoon. Kolmannen aloittavalla PattU:n kärki rullasi ja sai 4-3 kavennuksen vapaataipaleella. Eino Järvelän astellessa lyömään tunteetkin hieman kuumenivat,  kun taktisen väärän jälkeen tilanne tulkittiin niin, että tilanteesta syntyi kaksi paloa. Neljäs vuoropari oli tiivistä ulkopeliä ja juoksuja ei enään nähty, joten jaksovoitto KPL:lle 4-3.

Toisen jakson PattU aloitti väkevästi, kun Topi Kosonen nappasi heti alkuun kärpäsen kärkietenijä Mäentaustasta ja PattU sai pidettyä KPL:n nollilla. Loppujaksolla astui esiin Toni Laakso, joka löi KPL:n neljästä juoksusta kolme. PattU:n sisäpeli aukesi vasta neljännen lopettavalla, mutta KPL:n ulkokenttä kesti hyvät kotiutusyritykset. Näin ollen KPL kirjasi lopulta jaksovoiton lukemin 4-2 ja koko ottelun voiton lukemin 2-0.

Ottelun pöytäkirja

PattU:n pelit jatkuvat kotiottelulla 12.5 klo 18.00, kun vastaan saapuu Joensuun Maila.