KPL kaksi juoksua parempi.

toukokuu 25, 2017

Superpesismiehistöllä oli tänään kasvojenpesun paikka eilisen rökäletappion jälkeen Kouvolassa Pallonlyöjien vieraana. Etenkin ulkopeli oli huomattavasti parempaa, mutta tavoitteekseen mestaruuden asettaneet kouvolalaiset olivat ottelussa lopulta parempia lukemin 1-0 (2-2,2-0) Huomionarvoista on myös se, että Tuukka Sarkkinen ja Antti Väänänen tekivät ulkopelidebyyttinsä ja suoriutuivat urakastaan kiitettävästi.

Tuulettaako Topi sunnuntaina IPV:tä vastaan?

Ensimmäinen jakso miteltiin tasaisissa merkeissä. KPL siirtyi ensimmäisen aloittavalle 1-0 johtoon Matti Latvalan täräyttäessä pallon vastustamattomasti kopparin eteen ja Antti Lammila juoksi kotiin.

Kolmannen aloittavalla Juha Korhonen löi vastaavalla tavalla pallon Teemu Juntusen eteen, mutta tällä kertaa Tenhon tulinen tappoheitto poltti Teemu Nurmion kotipesään.

Seuraavaa juoksua saatiin odotella neljänteen vuoropariin asti. KPL siirtyi 2-0 johtoon, kun Tapio Salo yritti riskillä polttaa Matti Saukkoa kolmospesälle, mutta heitto lipsahti ohi ja harhaheiton turvin KPL tuplasi johtonsa.

Neljännen lopettavalla keltamustat saivat viimein sisäpelin pyörimään ja tilannetta päälle. Salo puhkaisi ensiksi kakkossauman ja Paavo Pelto kavensi tilanteeksi 2-1. Seuraavaksi Eino Järvelälle pelattiin yhden palon ajolähtö. Eikka löikin komean kolmosrajanäpyn ja Ville Majava juoksi tasoituksen. Kahden paloa rasitteena kuitenkaan uutta kotiutustilannetta ei saatu, vaan ensimmäinen jakso päättyi 2-2 lukemiin.

Toiselle jaksolle olivat saaneet virtaa ja tulivat hyvällä ilmeellä rakentaen heti kotiutuspaikat Järvelälle ja Törmäselle, mutta KPL kesti kuitenkin paineen.

Ensimmäiset juoksut nähtiin kolmannen lopettavalla. Korhonen kotiutti ensiksi Sasu Toikan ja perään Teemu Nurmio Valentin Ikosen. KPL siirtyi 2-0 johtoon.

Neljännen lopettavalla keltamustien sisäpeli rullasi ja paloton ajolähtö pelattiin Järvelälle. Tilanneesta kirjattiin kuitenkin kaksi paloa merkkisekoilun vuoksi ja juoksuja ei nähty. Harri Kolehmainen vielä kuitenkin raivosi ajolähdön päälle, mutta enempää juoksuja ei nähty. KPL voitti ottelun 1-0 (2-2,2-0)

Ottelun tilastot:

Seuraava kotiottelu pelataan sunnuntaina MiiluAreenalle klo15.00 Imatran Palloveikkoja vastaan. Oikein lämpimästi tervetuloa Raahen Seurakunnan isännöimään otteluun.

Tänä vuonna kotiotteluista tehdään myös juoksukoosteet ja voit katsoa alta kauden ensimmäisten pelien koosteet.

Pattijoen Urheilijat – Hyvinkään Tahko

Pattijoen Urheilijat – Vimpelin Veto