Lippo – PattU 2-0 (3-0,7-2)

Supermiehet matkustivat keskiviikkona pre-seasonin toiseen harjoitusotteluun Ouluun Lipon vieraaksi. Lippo oli ottelussa vahvempi lukemin 2-0 (3-0,7-2)

Ennen ottelun alkua Topi Kososen selkä kramppasi alkulämmittelyssä ja pelinjohtaja Jari Törmänen joutui siirtämään Topin lyöntijärjestyksen peräpäähän ja näin ollen joukkueen tärkein pelaaja oli käytännössä pelistä ulkona.

Läpi ottelun PattU:n sisäpeliä vaivasi se, että ei tahtonut tulla millään peräkkäisiä onnistumisia ja tilannemäärät jäivätkin aika pieneksi. Lippo taas käytti sisäpelissään paljon näpylyöntejä, joita Topi ei pystynyt puolikuntoisena hakemaan ja ulkopeli meni todella hankalaksi.

Jari Törmänen minkälainen peli tänään nähtiin?
No aika heikko kun ottaa huomioon mitkä lähtökohdat olivat otteluun. Topin saama kramppi vaikutti pelillisesti ja myös osittain myös henkisesti joukkueeseen otteisiin tänään. Ja tietenkin sisäpeliin vaikutti väkisinkin tänään myös se, että kun Topi ja Ville Majava oli poissa pelistä ja tilannemäärät jäivät pieniksi tänään. Tietenkin myös Lipon tiiviillä ulkopelilläkin oli vaikutusta asiaan.

Ketkä onnistuivat tänään?

Kolehmaisen Harri ja Pellon Paavo pelasivat tänään hyvin mailan varressa. Ulkopelistä pitää nostaa esille Tapio Salo. Mies tuurasi Villeä kopparin paikalla, joka on hänelle aivan uusi ulkopelipaikka, että siihen nähden varsin loistava suoritus.

Topi Kosonen, mitä alkulämmittelyissä tapahtui tänään?

Siinä alkulämmittelyissä tosiaan selkä alkoi kramppamaan ja oli kyllä yksi haastavimmista peleistä pelata, että todella varovaisesti ja säästöliekillä joutui pelaamaan, että minimoitiin kaikki riskit. Pelin jälkeen kävin sitten käsittelyssä, jossa lantion alueen lihakset ja jalat hierottiin auki. Mutta ei ole tosiaan kyse mistään vakavammasta, että esimerkiksi ennen 2008 kauden samoihin aikoihin oli samanlaista vaivaa.

Milloin mies nähdään taas pelikunnossa?

Päivistä puhutaan, että yleensä se on ottanut pari-kolme päivää. Mutta mikäli ei ensi viikolla vielä ole pelikunnossa niin kaudenavauksessa viimeistään ollaan täydessä iskussa!

Pattijoen Urheilijat kohtaa ensi viikon keskiviikkona 4.5 pre-seasonin viimeisessä ottelussa Rännärin pesäpallostadionilla Ylivieskan Kuulan. Ottelu alkaa klo 18.00

Kauden avauksessa nähtäneen jälleen tuttua tuulettamista.

Kauden avauksessa nähtäneen jälleen tuttua tuulettamista.